Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Размери нямам - клиента в Габрово. Налагам шаблон от PVC тръба и очертавам с бял маркер.
димитар кисиов - специалист
Очертаването ясно а как се прави отвора на место . За Ганев знам за другите успех аз се здобих с оборотни врати и къдърен фрезист с чертеж в шкафчето сега по тл. става работата и всепак на познатия ни u-22 рб -30кв се напасва трудно това е положението.
alex_serviz - специалист
Вместо шаблон ползвам фланеца на горелката - очертавам отвътре, после с флекса или с плазмата... На Симе съм слагал и 20-ка и 30-ка. На "магия" ми влезе единствено една 30-ка в котел Бърнит, май беше.
bai_bradyra - специалист
Не бях влизал отдавна в сайта на Натурела. Пуснали са нов контролер с доста възможности. Някой запознат знае ли дали ще върви ефективно на РБ20 :? ? Да си боднем по един ламбда сензор, датчик на димните газове и да вдигнем класата на котела :lol: Ето линк: http://www.naturela-bg.com/bg/product/4 ... i-i-kotli/
Evgeniy - майстор
Не става... навремето като им се обадих, казаха, че е поръчкова разработка за голям клиент и няма да се дава на други. Но... опитай.
димитар кисиов - специалист
Ще ми е интересно как ще се справи програмата с широколистни пелети
bai_bradyra - специалист
Evgeniy написа:
Не става... навремето като им се обадих, казаха, че е поръчкова разработка за голям клиент и няма да се дава на други. Но... опитай.
Пуснах им мейл, да видим какво ще отговорят. Щом е разработка за клиент и няма да се пуска за други, защо го показват на сайта си... или се хвалят :lol:
Miro4774 - специалист
Здравейте. Имам едно питане - защо на горелката температурата показва напр. е 70 градуса, а на тръбата която излиза топлата вода показва 55-60 градуса. Температурният датчик на горелката е сложен в капсолата на котела.
gnt69 - майстор
Miro4774 написа:
Здравейте. Имам едно питане - защо на горелката температурата показва напр. е 70 градуса, а на тръбата която излиза топлата вода показва 55-60 градуса. Температурният датчик на горелката е сложен в капсолата на котела.
Как мериш температурата на тръбата.
n.ganev - майстор
Miro4774 написа:
Ти сам си задаваш въпроси и си отговаряш.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: