• 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 315
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
rosso666 - специалист
Ми че то в България не сме много далече от този сценарии с пещерите ;)
шоп написа:
Айде стига реклами!!!
При Гошо най-добрите " белени" пелети:-))) Смешка!

anelia.al.georgieva ти видя ли лично как белят трупите???

важна е влажността и цената. Всичко друго е блъф!

Да видяла съм,видяла съм и машините им и със сигурност съм по-добре запозната.Също така смятам,че без да си пробвал и проверил не е редно да даваш некомпетентното си мнение :) Даже лично бих ти купила един чувал,после пак ще си говорим :)
filmatoplo написа:
Колко струва тон пелети при Гошо.
350 лв / тон :-D
jabata - специалист
anelia.al.georgieva написа:
Да видяла съм,видяла съм и машините им и със сигурност съм по-добре запозната.Също така смятам,че без да си пробвал и проверил не е редно да даваш некомпетентното си мнение :) Даже лично бих ти купила един чувал,после пак ще си говорим :)
Белени пелети при Гошо, чупени пелети при Тошо, хайде спри се малко с тази реклама защото виждаш че никой не ти обръща внимание и ставаш за смях. А освен всичко друго обявата в OLX.bg те разубличи.
Благодаря на колегата "savo_" за линк-а.
savo_ написа:
Анелия сигурно е диструбутор на Гошо.... :razz:

http://olx.bg/proizvodstvo-i-prodazhba- ... -i56884178
Иначе всеки производител твърди че продава супер качествени пелети, тинтири-минтири, и като ги вземеш си биеш главата с тях. За горене, всичките горят, не е там проблема. Проблема е в шлаката, като вземат да образуват шлака, ела да видиш какво означава мъка, чистиш през 2-3 часа. А не е там идеята на пелетните горелки.
Аз до момента за толкова години, немога да кажа че един производител прави добри пелети. Всяка партида на всеки един производител е различна от предишната, и се случват по-качествени и по-некачествени. Всичко е до късмет, и набито око. А това с чувалчето за проба, не на мене тия. И това съм го виждал. Продават ти няколко чувалчета за проба, супер са. И след 1 седмица като си вземеш 1 тон, ела да видиш боклук. Половината са от хубавите, другата половина, пълен боклук.
vrangelov - специалист
anelia.al.georgieva, Вашият номер 0889209646 се повтаря тук, тук и тук, и тук. Предполагам, че сте много близки с Георги Бонев, щом имате един и същ номер.
В случай, че не сте се регистрирали тук с цел търговия, защо просто не дадете отстъпка по 50-100 лв/тон за участници във форума, а не да се правите, че едва ли не Георги го познавате само бегло. Предполагам, ще има доволни от една такава отстъпка.

Понятието "белена целулоза" го чувам за първи път. Сигурно сте искали да напишете "белена дървесина". :?
jabata написа:
anelia.al.georgieva написа:
Белени пелети при Гошо, чупени пелети при Тошо, хайде спри се малко с тази реклама защото виждаш че никой не ти обръща внимание и ставаш за смях. А освен всичко друго обявата в OLX.bg те разубличи.
Благодаря на колегата "savo_" за линк-а.
savo_ написа:
Анелия сигурно е диструбутор на Гошо.... :razz:

http://olx.bg/proizvodstvo-i-prodazhba- ... -i56884178
Иначе всеки производител твърди че продава супер качествени пелети, тинтири-минтири, и като ги вземеш си биеш главата с тях. За горене, всичките горят, не е там проблема. Проблема е в шлаката, като вземат да образуват шлака, ела да видиш какво означава мъка, чистиш през 2-3 часа. А не е там идеята на пелетните горелки.
Аз до момента за толкова години, немога да кажа че един производител прави добри пелети. Всяка партида на всеки един производител е различна от предишната, и се случват по-качествени и по-некачествени. Всичко е до късмет, и набито око. А това с чувалчето за проба, не на мене тия. И това съм го виждал. Продават ти няколко чувалчета за проба, супер са. И след 1 седмица като си вземеш 1 тон, ела да видиш боклук. Половината са от хубавите, другата половина, пълен боклук.
Голямо разобличение,няма що...Аз ги рекламирам,защото съм доволна...Вече една година си купувам от тях и щом те ми правят услуга на мен,защо да не правя и аз на тях.За твое успокоение мога да ти кажа още къде съм постнала за тях :) Аз нямам нагар в мойта горелка,ти щом имаш в твойта,съжалявам за чистенето ти....Не виждам,защо ми се държиш толкова припряно,ако искаш си купувай,аз си изказвам мнението,не те карам да си поръчваш. :)
vrangelov написа:
anelia.al.georgieva, Вашият номер 0889209646 се повтаря тук, тук и тук, и тук. Предполагам, че сте много близки с Георги Бонев, щом имате един и същ номер.
В случай, че не сте се регистрирали тук с цел търговия, защо просто не дадете отстъпка по 50-100 лв/тон за участници във форума, а не да се правите, че едва ли не Георги го познавате само бегло. Предполагам, ще има доволни от една такава отстъпка.

Понятието "белена целулоза" го чувам за първи път. Сигурно сте искали да напишете "белена дървесина". :?
Разбира се,че се повтаря,защото това не е моя номер.Дала съм номер,на човека,който се занимава с това.Аз се занимавам с железопътен транспорт и виж ако имаш нужда ще ти дам специална отстъпка.... :-D
vrangelov - специалист
Може и да съм се заблудил. Срещу номера един път стои Георги, а после Анелия, но щом твърдиш, че нямате нищо общо, ти вярвам. :yawinkle:
Доколкото до отстъпката... щом ще е специална, как бих могъл да откажа. :-D
vrangelov написа:
Може и да съм се заблудил. Срещу номера един път стои Георги, а после Анелия, но щом твърдиш, че нямате нищо общо, ти вярвам. :yawinkle:
Доколкото до отстъпката... щом ще е специална, как бих могъл да откажа. :-D

Попринцип дори не съм длъжна да се обеснявам,но за всички,който така старателно ме напададе..направила съм обявите,защото момчето ме попита дали мога..Не виждам къде е проблема,както казах,те ми правят услуга дали в доставка до вратата,дали в цена,разбира се,че и аз ще помогна..Аз съм доволна и заставам зад думите си,който от където иска да си купува пелети...Това е...А за отстъпката винаги :)
digitalpr - специалист
Добре... нелепо е, разбираш ли? :)

Друг е въпроса, че аз например нямам нищо против да разбера за нов производител на пелети, пък макар и под формата на явна реклама във форум.
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 315

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: