• 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 199
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
s_s1 - специалист
Не знам цената, не съм питал, въпроса е дали ще върши работа, а цената в последствие ще мисля как ще я плащам.
Radoslaw - специалист
s_s1 написа:
Не знам цената, не съм питал, въпроса е дали ще върши работа, а цената в последствие ще мисля как ще я плащам.

ЩЕ ВЪРШИ.Ако наистина ,не можеш да я монтираш,вземи една тръба като оригиналната и монтирай ,керамичната вътре.
andro440 - майстор
Radoslaw написа:
s_s1 написа:

ЩЕ ВЪРШИ.Ако наистина ,не можеш да я монтираш,вземи една тръба като оригиналната и монтирай ,керамичната вътре.
Колега ,докато се чудиш ,ще мине зимзта . Вземай един реотан ,и ако трябва смени тръбата на запалката !
andro440 - майстор
s_s1 написа:
Беше пробил близо до единия край и като обърнах щепсъла-гръмна заедно с едно реле.
нагреватели ,котлони ,бойлери и всякакъв вид домакински уреди ! Се Зануляват ! не е допустимо да се свързват с щепсели !
s_s1 - специалист
Да, занулен е през щепсъла. Нагревателя /запалката/ беше 52-56 ома на студено. Беше пробила към маса на 17 ома от единия край. Като обърнах щепсела веригата се затвори през тези 17 ома иии ... гръмна....
rosso666 - специалист
https://youtu.be/smBJK403KSc ето как работи моята ератовка на слънчоглед за момент се вижда и бъркалката. В този момент работи на около 7 kw.
s_s1 - специалист
Днес получих 2 запалки правеняк от работилница за нагреватели. Едната 58 ома, а другата 62 на студено.Сега монтирам тази 58 ома. Ще видя дали ще трае.
andro440 - майстор
напредвам ...
Прикачен файл:
SAM_8430.JPG
Прикачен файл:
SAM_8431.JPG
Прикачен файл:
SAM_8432.JPG
s_s1 - специалист
s_s1 написа:
Днес получих 2 запалки правеняк от работилница за нагреватели. Едната 58 ома, а другата 62 на студено.Сега монтирам тази 58 ома. Ще видя дали ще трае.
Монтирах я. Направих 2 проби пали от раз по-добре от оригиналната.Сега се чудя как да влезна в сервизното мИИню, /забравил съм кода/, за да намаля времето на разпалване.
rosso666 - специалист
Е като отчете пламък не спира ли процедурата по палене
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 199

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: