• 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 534
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
buritoo - напреднал
Тази есен пуснах 2 пелетерма версия 2 и не са звънели за проблеми. За мен това е перфектния котел цена-качество. Просто една настройка на съотношението време подаване и пауза, и с газанализатора и е готов.
nikisv - специалист
Колко му е цената в момента.
filmatoplo - майстор
Бурито , някоя снимка няма ли . :)
buritoo - напреднал
За съжаление нямах секунда свободно време за да снимам. Тази есен ще ги щракна
filmatoplo - майстор
Лазаре как са студените проби :) -те пробите студени -заради студената бира , ама в такъв случай се пали барбекюто да се постопли положението :partyman: , това на шега , дръж ни в течение . :)
LazarGanev - "Велик майстор"
Работим на пресекулки, защото обекта е кръчма и си действа - банкети, сватби, кръщенета. Един-два радиаторни вентили протекоха, днес трябва да привършим и да сложа комина, че вече искам да палим. След 2 седмици някъде ме чака втори Пелетерм за сезона - Никито тръгна да му изкарва парите в морето :wink:
filmatoplo - майстор
И при мен се случи веднъж , клиента си ги купи сам вентилите :) -ама хайде да ти върви по вода -сезона =D> :) Никито -калкан ли лови , че да събере толко бързо за котел :wink: .
LazarGanev - "Велик майстор"
Решихме да правим байпас на трипътния вентил за да не остава кръчмата без отопление, ако се прецака термостата. Та утре ще правя това и смятаме да палим. Никито пък се обади от Маями, много му харесвало там. Писах му, че ако ще остава там, поне да прати пари за котела, че да не мръзнат жената и децата тук зимъска :)
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 534

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: