• 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 199
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
rosso666 - специалист
А и щом си доволен сподели коя е фирмата и за нас да е полезна
andro440 - майстор
rosso666 написа:
А и щом си доволен сподели коя е фирмата и за нас да е полезна
За какво да споделя? ,нали си е решил проблема и всички бяхме длъжни да го четем и давам насоки ,кой с кавото може -сега вече не му е нужна помощ и ...до следващия си проблем ,едва ли ще напише нещо ...и ако напише ,ще е ....от къде да си намеря /помощ /помагайте
Radoslaw - специалист
s_s1 написа:
s_s1 написа:
Днес получих 2 запалки правеняк от работилница за нагреватели. Едната 58 ома, а другата 62 на студено.Сега монтирам тази 58 ома. Ще видя дали ще трае.
Монтирах я. Направих 2 проби пали от раз по-добре от оригиналната.Сега се чудя как да влезна в сервизното мИИню, /забравил съм кода/, за да намаля времето на разпалване.
s_s1 ,Ти направо с твоя проблем ни урочаса.На моя приятел ,също му изгоря запалката.Кажи ако не е тайна ,откъде си намери запалката.Че направо му се плаче на приятеля,точно преди коледа.Изгоря му запалката ,наводнил се,не знам ,какво още може да мусе случи.Егати каръка.
шоп - майстор
Ами запалките направо са си консуматив. Като подгревателните свещи на старите дизелови двигатели...горят си, когато най-много има нужда от тях:-(
Всеки ползвател на горелка с автоматично заплалване трябва да има 1-2 в резерва.
s_s1 - специалист
Сори, но аз още не съм сигурен дали съм решил трайно проблема. Запалката работи супер, но не съм сигурен колко време ще пали. Струва 52 лв и имам още 1 брой за резервна. Дано не ми се налага скор да я монтирам, че е голям гърч.
Мой познат собственик на склад за строителни материали я поръча на производител от Варна, който достави 2 бройки в склада му. Утре ще съпругата ми ще отиде до склада, за да вземе координати на производителя и ще пиша.
filmatoplo - майстор
Керамична или обикновен нагревател, изв не прочетох.
andro440 - майстор
A някой би ли пояснил ,как се произвеждат/технологията/керамичните запалки ,какво всъщност представляват ,че да се опитам и да си направя сам ?
s_s1 - специалист
filmatoplo написа:
Керамична или обикновен нагревател, изв не прочетох.
Метална тръба Ф6,5 с обща дължина 85 см сгъната на 4 ката.
s_s1 - специалист
Дублира са горния ми пост.
За триене!
kuuuuuul - майстор
Да ли ще стане вентилатор от сушилня за дрехи,те са тип охлюв :?
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 199

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: