Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
За 180 лв има ли читав юпс :? Че и горелката да пали с него ,сетне сработва ли бързо че горелката при спиране на тока да си продължи работа ,не съм го видял това в действие .Аз имам юпиес Поморийски но освен помпата не смея да захраня с него горелка ,помпата си бръмчи с него без ток ама кой му пука бръмчала е над 10 години когато де наложи .
Последна промяна от filmatoplo на съб окт 07, 2017 10:19 pm, променено общо 1 път.
gnt69 - майстор
Бях сложил едно АПС с модифицирана помпите работеха но шнековете не. Аз съм с такова и върши работа. Синусоидата е чиста. Даже и вдига напрежението ако падне много. Добре направено с хубави дебели кабели.
https://vikiwat.com/invertor-1500w-sinu ... 00-12.html
kuuuuuul - майстор
Яаааа,този много добра цена :? Пробвал ли си колко време и с какъв акумол. изкарва?

Никой ли няма таблицата за изчисление :shock:
kuuuuuul написа:
Яаааа,този много добра цена :? Пробвал ли си колко време и с какъв акумол. изкарва?

http://technogamma.bg/faq/sineups.php
gnt69 - майстор
kuuuuuul написа:

Аз го взех май месец след сезона. Тогава го пробвах пали без затормозяване ама нямаше кога да го пробвам продължителност. Вчера запалих за сефте пак през него ама трябваше да излизам така че пуснах тока. Има един полуумрял акумулатор 60ач. Сега ма присети ще сляза до мазата да изключа тока, по обед сигурно горелката ще запали ще зареди буфера за няколко часа и ще спре. После остава само помпата на буфера която е 5 вата. Би трябвало да изкара 10-12 часа в тоя режим. То само стенбая на горелката е 13 вата.
Rumen72 - специалист
filmatoplo написа:
За 180 лв има ли читав юпс :? Че и горелката да пали с него ,сетне сработва ли бързо че горелката при спиране на тока да си продължи работа ,не съм го видял това в действие .Аз имам юпиес Поморийски но освен помпата не смея да захраня с него горелка ,помпата си бръмчи с него без ток ама кой му пука бръмчала е над 10 години когато де наложи .
Аз съм с това и на двете места

Прикачен файл

1507456701502-816319440.jpg

Прикачен файл

IMG_20171008_125304.jpg

Прикачен файл

IMG_20171008_125223.jpg
Rumen72 написа:
Е разкажи подробно де! Колко време изкарва с Банера, и двата ли са 600 вата, какво осигуряват, с какъв товар........?.....
Kondor1 - специалист
По-важно е гледал ли си синусоидата с осцилоскоп.
Rumen72 - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
Rumen72 написа:
Е разкажи подробно де! Колко време изкарва с Банера, и двата ли са 600 вата, какво осигуряват, с какъв товар........?.....
И двата са 600 вата, единият с акум. 65 аh на Mutlu и е на горелка Mareli PB 40 -пали без проблеми, помпата работи нормално без шумове, повече от 3 паления и 6 часа не съм седял без без ток , за периода алум пада до половината по индикатор на юпс . Другият е с ак. 110ah, с акум полутягов на банер, вижда се на снимката и горелка 858 , никъкъв проблем при палене и работа , колко дълго ще изкара ще видим , не съм се занимавал да го пробвам , по груби сметки трябва да устиска около 40 - 48 часа. Цената им е 427 , без доставка за всеки иначе търси техногама UPS Sine 600, и ще им видиш характеристиките, според мен си струват парите. А да за товарите , стандарт 1 ви -запалка 300w,+помпа грундфос+шнек+вентилатор+захранване стаен термостат приемник , вторият е същия, само ,че има два шнека за 858 и запалката я дават 80w керамичната.
Rumen72 - специалист
Rumen72 написа:
Трифон П.Трифонов написа:
Rumen72 написа:
И двата са 600 вата, единият с акум. 65 аh на Mutlu и е на горелка Mareli PB 40 -пали без проблеми, помпата работи нормално без шумове, повече от 3 паления и 6 часа не съм седял без без ток , за периода алум пада до половината по индикатор на юпс . Другият е с ак. 110ah, с акум полутягов на банер, вижда се на снимката и горелка 858 , никъкъв проблем при палене и работа , колко дълго ще изкара ще видим , не съм се занимавал да го пробвам , по груби сметки трябва да устиска около 40 - 48 часа. Цената им е 427 , без доставка за всеки иначе търси техногама UPS Sine 600, и ще им видиш характеристиките, според мен си струват парите. А да за товарите , стандарт 1 ви -запалка 300w,+помпа грундфос+шнек+вентилатор+захранване стаен термостат приемник , вторият е същия, само ,че има два шнека за 858 и запалката я дават 80w керамичната.

Прикачен файл

Screenshot_2017-10-08-15-19-31.jpeg

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: