• 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 199
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andro440 - майстор
аз малко заварявах днес ....!
Прикачен файл:
SAM_8662.JPG
Прикачен файл:
SAM_8663.JPG
Прикачен файл:
SAM_8664.JPG
Прикачен файл:
SAM_8661.JPG
SAM_8661.JPG (94.4 KиБ) Видяна 1615 пъти
andro440 - майстор
МАЛКО ,напреднах Аз !
Прикачен файл:
SAM_8671.JPG
Прикачен файл:
SAM_8673.JPG
andro440 - майстор
поне натискайте бутона -/ХАРЕСВА МИ/ -само киризите :-D
andro440 написа:
Ще ми се и аз да съм така добър с електрожена и флекса.
Търся бутоня.
andro440 - майстор
Трифон П.Трифонов написа:
andro440 написа:
Ще ми се и аз да съм така добър с електрожена и флекса.
Търся бутоня.

всичко е на база -проба грешка ,няма не мога ,няма не искам -важна е идеята -и аз не съм много добър ,за това шлайфам заварките
Направо давай цена за мини горелка! Управлението е ясно. Идва ми да си пелетирам и каминката.
andro440 - майстор
Направо давай цена за мини горелка! Управлението е ясно. Идва ми да си пелетирам и каминката.
давам инфо на това ,което правя за себе си и котела -виадрус У26 ,не знам дали ще постигна успех с тази горелка и дали изобщо ,ще заработи ! Длъжен съм да опитам и да спестя 2000 лв за 10 кила желязо . относно твоето отопление с камина на пелети ,имам съсед ,който скоро си купи някаква и е много доволен -поне на първо четене -топли неизолиран етаж от къща около 120 кв м . цената за камината с горелката /по спомен / е под 2000 лв
ktch_1964 - специалист
andro440 написа:
давам инфо на това ,което правя за себе си и котела -виадрус У26 ,не знам дали ще постигна успех с тази горелка и дали изобщо ,ще заработи ! Длъжен съм да опитам и да спестя 2000 лв за 10 кила желязо . относно твоето отопление с камина на пелети ,имам съсед ,който скоро си купи някаква и е много доволен -поне на първо четене -топли неизолиран етаж от къща около 120 кв м . цената за камината с горелката /по спомен / е под 2000 лв
Браво Андро, все пак форума е "направи си сам" а не "купи и напълни гушата на търговец".
rosso666 - специалист
Много добре наистина.чудя се само дали мяма да е по добре да се направят отвори за въздух и по предната част на перифферията на горивната камера.на много реторти горелки именно там са по голямата част от отворите за въздух по хоризонталната периферия.от пред долу същи трябва да направиш по голям отвор с капаче за да може да се почиства пепелта попаднала вътре в камерата
ktch_1964 - специалист
Никога не е проблем да се разпробият допълнително нови или да се запушат стари отвори. Това ще се реши при изпитанията.
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 199

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: