Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bai_bradyra - специалист
Да взимам кларинето и да помагам. Дистрибуторите защо не предупредят Грейковци , че има интерес от новия модул и да го предложат като опция. На молба ли да го ударим или да ударим без молба :axe:
gnt69 - майстор
Пуснах едно запитване на сайта утре ще кажат. :partyman:
Su-37 - специалист
Дали ще ви хареса цената. Това ще е няколко пъти по двеста.
gnt69 - майстор
Su-37 написа:
Паживьом увидим. Ако са много скъпи да си ги държат. Ще ги чакаме да поевтинеят, зор нямаме и сегашните работят. :partyman:
Su-37 написа:
На известен и уважаван сноб, като мен, няма как да не му хареса.
Не мислиш ли, че контролер с възможности и полен комплект сензори, с ламбдата си струва няколкото пъти по двеста?
filmatoplo - майстор
:) Абе къде са ви жените да ви плеснат по ръцете ,ще ви дам аз на вас едни контролерни глезотии - тия жени палто не искат ли :lol: :wink: .

Има и вариант 2 ,жената те гони с точилката и вика -То Ракия няма ,той ми купил Контролер. :lol:
Последна промяна от filmatoplo на нед окт 08, 2017 9:59 pm, променено общо 1 път.
gnt69 - майстор
filmatoplo написа:
:) Абе къде са ви жените да ви плеснат по ръцете ,ще ви дам аз на вас едни контролерни глезотии - тия жени палто не искат ли :lol: :wink: .
Не щът коли сме им купили. Сега икономисваме от палта и дълги ботуши. :partyman:
tihomir123 - специалист
Здравейте от 1 седмица съм с пелетен котел Грейко Експерт 20 и горелка Грейко РБ20.Може ли да ми дадете някакви настройки различни от автоматичният режим фабрично зададен с цел намаляване на разхода сега в това топло време ми гори 30-40 кг пелети на денонощие?
gnt69 - майстор
tihomir123 написа:
Здравейте от 1 седмица съм с пелетен котел Грейко Експерт 20 и горелка Грейко РБ20.Може ли да ми дадете някакви настройки различни от автоматичният режим фабрично зададен с цел намаляване на разхода сега в това топло време ми гори 30-40 кг пелети на денонощие?
Кажи още малко де какво топлиш, по колко часа, до каква температура с какви пелети. Иначе настройките са ясни. На първа степен 5кв. на втора 10 и на 3-та 15кв. това за топлото време.
filmatoplo - майстор
Нямаш нито термоглави по радиаторите ,нито пък стаен термостат нали + горния въпрос на колегата . :)

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: