Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Привет на всички.
Нуждая се от съвет. Днес след спиране на електричеството се появи проблем с горелката. Не реагира на никъкви команди.
Изписва номера на софтуера, като две от цифрите липсват/NPBC-V3M-GR; ver -.-/1.3/ ,изписва моля изчакайте и до там. Държах я около два часа изключена от мрежата евентуално да се съвземе, но промяна няма. Ако някой се е сблъсквал с тъкъв проблем да даде съвет как да го отстраня.
Благодаря предварително
gunpowder - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
Мамка му, кой сбъгяса тоя форум, снимките от старите теми не излизат. Няма ли хакери тука, да оправят нещата.
Не излизат да и аз това забелязах сега
Имаше нещо за рефрешване с окъсяване по платката някъде, ма Филма да помага.
gunpowder - специалист
Su-37 написа:
gunpowder написа:
...може ли да кажете как да си направя и моя като вашите , четах някъде за турболатори , това ли се прави или има и друг тарикатлък за понижаване на изгорелите газове на изхода
Можем, но трябва да почетеш: viewtopic.php?f=10&t=49704&start=20

Махнах пружините и вече 4 часа не е гаснал. Температурата на 20 см от първото коляно след фукса се повиши с 15 градуса. По моя термометър с 100 мм сонда до 500°С 65-67 гр. (преди 50). Външно беше 43 сега е 50, т.е. може да си държиш ръката докато не ти омалее или ти омръзне.
Бая поклечах край горелката да нагодя папкане и вятър. От три часа е на първа и крепи 60. По принцип съм му "казал" да си сипва по 1074 грама на час, обаче не ще да е на диета. Сигурно дърпа и от ракията и уискитата на горния рафт че гледам гозбата идва (по намаляването в бункера) на 1,5-1,6 кг на час. Втора степен ми с 1786 грама. Нея не мога да я засека засега, но явно ще да е 2 и горница. А трета е направена на 2408 грама.
Благодаря ти ще прочета обстойно нещата
bai_bradyra - специалист
p.a.penev написа:
Привет на всички.
Нуждая се от съвет. Днес след спиране на електричеството се появи проблем с горелката. Не реагира на никъкви команди.
Изписва номера на софтуера, като две от цифрите липсват/NPBC-V3M-GR; ver -.-/1.3/ ,изписва моля изчакайте и до там. Държах я около два часа изключена от мрежата евентуално да се съвземе, но промяна няма. Ако някой се е сблъсквал с тъкъв проблем да даде съвет как да го отстраня.
Благодаря предварително
Аз го ядох такъв. :lol: Смениха ми платката...горелката беше в гаранция.
m.eit - специалист
Колкото и да е скъп, първият контролер с Ламбда за Грейко е мой. Заплюх си го.
Мога да си купя контролер на друг производител, но не искам.
Не е честно по добрите горелки да карат с по орязано управление.
С най-добри чувства,ама ако ти поискат 5 пъти по 200,по добре си поръчай това от този сайт https://kotly.com.pl/produkt-palnik-na- ... .html?l=pl.Дават до 99% процента изгаряне на горивото,и съм склонен да им вярвам.Имат всичко ,което търсите и чакате от грейко. Един мой приятел си го поръча 44 кw от горният сайт доставката до България беше за сметка на продавача!Тази година му е трети сезон ,без никакви проблеми!
:weedman:
gnt69 - майстор
m.eit написа:
С най-добри чувства,ама ако ти поискат 5 пъти по 200,по добре си поръчай това от този сайт https://kotly.com.pl/produkt-palnik-na- ... .html?l=pl.Дават до 99% процента изгаряне на горивото,и съм склонен да им вярвам.Имат всичко ,което търсите и чакате от грейко. Един мой приятел си го поръча 44 кw от горният сайт доставката до България беше за сметка на продавача!Тази година му е трети сезон ,без никакви проблеми!
Ама със слънчогледови пелети ли.
m.eit - специалист
gnt69 написа:
m.eit написа:
Ама със слънчогледови пелети ли.
Да и там има какво да се пипне колегата от форума bobi65 даде идеята преди година,на един собственик на пелас,щото имаше проблем точно със слънчогледовите налепи, поразгледай темата и ще видиш във какво се състои интервенцията,която е елементарна ,евтина и не се пипа самата горелка!прочети мненията на bobi 65 и martin 58 от страница 113 до 116 включителноviewtopic.php?f=10&t=41568&hilit=PellasX&start=1120 ,а най добре пиши на лични на martin58 да ти отговори от първа ръка,сигурен съм че още си е с пеласа! :weedman:

пп.Моят приятел всъщност си смени горният аналогов панел със тъч скрийн панел и това му излезе + някакви пари,ще го питам утре и ще ви кажа колко! Понеже е един от вакс майсторите националите по биатлон цяла зима не е в България и всичко управлява чрез WiFi модул от мобилният си телефон.Баща му има грижата да сипва пелети в бункера и да чисти от време навреме пепелника !
Последна промяна от m.eit на вт окт 10, 2017 12:46 am, променено общо 1 път.
gnt69 - майстор
m.eit написа:
Да и там има какво да се пипне колегата от форума bobi65 даде идеята преди година,на един собственик на пелас,щото имаше проблем точно със слънчогледовите налепи, поразгледай темата и ще видиш във какво се състои интервенцията,която е елементарна ,евтина и не се пипа самата горелка!прочети мненията на bobi 65 и martin 58 от страница 113 до 116 включителноviewtopic.php?f=10&t=41568&hilit=PellasX&start=1120 ,а най добре пиши на лични на martin58 да ти отговори от първа ръка,сигурен съм че още си е с пеласа! :weedman:
Още миналата година я четох. Ама не разбрах телта влиза ли в цената или е отделно като екстра. :partyman:
Сега поляците може и да имат попадения ама не ги харесвам като нация. Виж полякините са друга бира ама ако има чехкини по добре. Ако не вярваш питай Филма за чехкините и полякините. :partyman:
m.eit - специалист
gnt69 написа:
m.eit написа:
Още миналата година я четох. Ама не разбрах телта влиза ли в цената или е отделно като екстра. :partyman:
Сега поляците може и да имат попадения ама не ги харесвам като нация. Виж полякините са друга бира ама ако има чехкини по добре. Ако не вярваш питай Филма за чехкините и полякините. :partyman:
То и аз не харесвам котлите на грейко, както и отношението им към потребителите,след като позволяват на хора които даже не познават продуктите им да се грижат за тяхната гаранция и настройки! :axe:
Но това не ми пречи да препоръчвам , горелките и новите им камини които са добри!

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: