• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
boss901 - специалист
filmatoplo написа:
Няма такова нещо радиатора да се монтира ( накриво ) с наклон :wink: но щом ще свърши работа .Моите у нас да не са с наклон -вече 4 години май стана никога не са правили въздух :wink:
колега сериозно ли щот аз мога да ги променя още не съм ги свързал пък съм и с ъглови куки :!: :!:
boss901 - специалист
колеги онзи ден монтирах тръби и като извих едната отдолната страна малко се пречупи дали ще пропуска :?: .Извивам ги с пружини но ф16 е много гадно защото е с вътрешна пружина :|
filmatoplo - майстор
Може и така да останат , като заработи инсталацията безпроблемно и ако те дразни може да ги хоризонтираш -наклона е с цел да се обезвъздушава .Доста клиенти се оплакват че радиаторите бълбукат заради въздух в радиатора .
filmatoplo - майстор
Оня ден също ми се скъса една тръбичка при огъване , ползвам вътрешна пружина тя е по сигурна от външна , аз знам защо се пречупи -понеже клиента сам си купи тръбите по 50 стотинки метъра , какво да го правиш купи 1000 метра .Псувах малко че трябваше да размонтирам тръбата от разпределителя и да я измуша от 15 метра гофрирана тръба :wink: Ползвайте само качествени тръби , на и аз се насадих на пачи яйца, ама нали клиента бил -бог,цар и тем подобни. :lol:
boss901 - специалист
filmatoplo написа:
Може и така да останат , като заработи инсталацията безпроблемно и ако те дразни може да ги хоризонтираш -наклона е с цел да се обезвъздушава .Доста клиенти се оплакват че радиаторите бълбукат заради въздух в радиатора .
колега за сега така ще останат пък да видим как ще работи :roll:
boss901 - специалист
filmatoplo написа:
Оня ден също ми се скъса една тръбичка при огъване , ползвам вътрешна пружина тя е по сигурна от външна , аз знам защо се пречупи -понеже клиента сам си купи тръбите по 50 стотинки метъра , какво да го правиш купи 1000 метра .Псувах малко че трябваше да размонтирам тръбата от разпределителя и да я измуша от 15 метра гофрирана тръба :wink: Ползвайте само качествени тръби , на и аз се насадих на пачи яйца, ама нали клиента бил -бог,цар и тем подобни. :lol:
колега ама на мен не ми се е скъсала а само малко се вдлъбна от долната страна от горе иначе си е добре
naskov - майстор
Ще пропуска, няма страшно. От колко лева ти е тръбата?
boss901 - специалист
naskov написа:
Ще пропуска, няма страшно. От колко лева ти е тръбата?
левче метъра :-D :-D
naskov - майстор
Китайска :) След 5г може да се цепне на мястото на огъване
boss901 - специалист
naskov написа:
Китайска :) След 5г може да се цепне на мястото на огъване
дано да изкара почече време :partyman: :partyman: :partyman:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9