• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
abc - напреднал
AntonBM, задачата е от циркулярните тип задачка закачка от типа "Ако на едно равностойно кръстовище стигнат едновременно пожарна, полиция и две линейки примерно, по една от всяка страна с пуснати светлини и сирени, коя ще мине?" или "Бащата на Петър има четири сина. Тримата са Жан, Жек и Жик, как се казва четвъртия?" Но въпреки, че са от един тип, задачката с температурата е доста по-сериозна. Ако бяхте потърсили с гугъла, щяхте да видите, че е от дежурните остроумия по форуми и фейсбуци. Попаднах на нея и разсъждавах както в първият пост. Хората казаха "браво", но ме ядеше, че не ми звучи достатъчно убедително. Чел съм много и по-малко съм писал във форума, направил съм си парното само от споделеното тук и съм се възхищавал на знанията ви. Затова реших, че повече компетентни хора събрани на едно място няма да намеря и попитах :) Според мен с това си условие, задачата трябва да има решение и то надали е минус много градуси, а по скоро съпоставими с резултата на schuldiner.

Това е историята. А Емо Чолаков още не ми е отговорил :)
Последна промяна от abc на чет сеп 13, 2012 9:19 pm, променено общо 2 пъти.
baretata_7_62 - специалист
Ahmakov, сложи на първия тест температура на въздуха 0 по целзии и стартирай от 20градуса, но може и да не е бира или вода някакъв друг флуйд който замръзва под нулата. След това виж времето за което достига 0градуса и го раздели на две и скивай ква температура ще ти излезе, при 2 пъти по кратко време за достигане до 0.
Ahmakov - специалист
Високо над трибуните.

Прикачен файл

ice_7_62.JPG
ice_7_62.JPG (32.36 KиБ) Видяна 1688 пъти
filmatoplo - майстор
Я прочетете темата от начало :wink: .
baretata_7_62 - специалист
хахахах ДОбре сложи я на -0.1 хахах. Имаш ли половер, дърва, вино и мръвки, нема значение колко е студено :)
Ahmakov - специалист
О ужас...

Ahmakov написа:
Ако искате да се върнем към условието на задачата и да оставим сублимацията, камионите, температурата на замръзване и кипене на водата и т.н...
filmatoplo написа:
Я прочетете темата от начало :wink: .

Прикачен файл

7_62.JPG
7_62.JPG (73.3 KиБ) Видяна 1703 пъти
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Задачка за температура" | Включи се в дискусията: