• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
kkaallaa написа:
Имам и още един въпрос.Някой запознат ли е как работи Феролито на Модулация 2(от скоро го има като опция) ?
Щом си на втора мощност няма да усетиш разлика. Ако зададеш трета мощнтост и Модулация2 ще модулира по следният н-н старт, 1ва, 2ра, 3та, 2ра, 1ва, 2ра, 1ва, 2ра, 3та, 2ра, 1ва, 2ра, 1ва, 2ра ит.н.
Ако зададеш трета мощнтост и Модулация1 ще е - старт, 1ва, 2ра, 3та, 1ва, 3та, 1ва, 3та и т.н.
filmatoplo - майстор
Ако е много студено :-D са 1ва,2ра,3та,3та,3та,3та,3та,3та .
Здравейте,отново !
Отзад на котела има една клапа към кюнеца...
Тя как трябва да седи?
Изцяло отворена,малко надолу или малко нагоре ?
Въпросът ми е,ако е изцяло отворена не бяга ли топлината по-бързо от котела?
Благодаря.
Виждам,че никой не ми е отговорил на въпроса...явно е бил доста тъп...
Както и да е !
Мисля,че горе-долу се справих с настройките на Феролито. Сега гори по чувалче и 1/2 на денонощие, а времето е около нулата.
т7- 20
т8 - 39
т9 - 27
т10 - 56
т11 - 35

Сега проблемът е в пелетите..Няма намиране на хубави и качествени пелети.Тук около нашия регион (гр.Нови Искър - София ) , всички са много зле...Чух за някакви от Ковачевци ( Веста ) и за някакви от Кюстендил...Някой има ли наблюдения върху тези пелети,защото вече гледам за следващия сезон и мисля да поръчвам 4-5 тона !
kkaallaa написа:
Здравейте,отново !
Отзад на котела има една клапа към кюнеца...
Тя как трябва да седи?
Изцяло отворена,малко надолу или малко нагоре ?
Въпросът ми е,ако е изцяло отворена не бяга ли топлината по-бързо от котела?
Благодаря.
При мен е затворена напълно, и не съм имал проблеми.
kkaallaa написа:
Виждам,че никой не ми е отговорил на въпроса...явно е бил доста тъп...
Както и да е !
Мисля,че горе-долу се справих с настройките на Феролито. Сега гори по чувалче и 1/2 на денонощие, а времето е около нулата.
т7- 20
т8 - 39
т9 - 27
т10 - 56
т11 - 35

Сега проблемът е в пелетите..Няма намиране на хубави и качествени пелети.Тук около нашия регион (гр.Нови Искър - София ) , всички са много зле...Чух за някакви от Ковачевци ( Веста ) и за някакви от Кюстендил...Някой има ли наблюдения върху тези пелети,защото вече гледам за следващия сезон и мисля да поръчвам 4-5 тона !
Аз си купих миналата година от с. Дунавци до Казанлък, 100% иглолистна дървесина без кора и съм много доволен.
Здравейте!Нуждая се от помощ.Имам пелетна горелка фероли. Проблема е че гасне и не може да вдигне зададените градуси.Къде е проблема в пелетите или настройките.
filmatoplo - майстор
И в двете .Ако е работила някога добре ,кое си променил че не работи сега -само пелетите ли .
Смених пелетите.Сега се опитвам да настроя горелката за тях но не ми се получава.кои параметри трябва да променя.Проблема е че не може да направи пламък и гасне .
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17

Тема "Параметри/настройки/ за пелетна горелка FERROLI SUN P7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: