• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
siderovbg - специалист
n.ganev написа:
Е за тез пари - толкова.
Тези пари са 2300 лева, изкарани с бачкане - не съм ги намерил на пътя. Редно е да вземат бележка от забележките, а тук дано съм полезен на домашните майстори :)
n.ganev - майстор
2300 за горелка Марели? :? Нещо не ми се връзва Баси. А относно това как се изкарват може би знам по-добре от някой друг.
naskov - майстор
siderovbg написа:
n.ganev написа:
Е за тез пари - толкова.
Тези пари са 2300 лева, изкарани с бачкане - не съм ги намерил на пътя. Редно е да вземат бележка от забележките, а тук дано съм полезен на домашните майстори :)
Имал си-дал си. Друг път преди да плащаш, да четеш. :wink:
siderovbg - специалист
naskov написа:
siderovbg написа:
n.ganev написа:
Е за тез пари - толкова.
Имал си-дал си. Друг път преди да плащаш, да четеш. :wink:
2300 с котела. ☺
siderovbg - специалист
naskov препоръчай горелка да видим към какво да се стремим. Тази има къде да я ползвам, но новата да е "топ"...
n.ganev - майстор
siderovbg написа:
2300 с котела. ☺
Да съм излъгал нещо?
siderovbg - специалист
Някой има ли идея как се наглася времетраенето на почистването с компресор? При мен е около 4 секунди, но е много и бързо ми заминава въздуха от компресора.
LazarGanev - "Велик майстор"
Бах мааму и компресор, четри секунди ли не държи?
filip_n - специалист
siderovbg написа:
Някой има ли идея как се наглася времетраенето на почистването с компресор? При мен е около 4 секунди, но е много и бързо ми заминава въздуха от компресора.
В настройки отиваш и търсиш "22 Време авт. Поч." разбира се най добре да видиш в книжката за твоя модел да видиш. ПС че заминава въздуха заминава ама при мен за 10сек някой път е недостатъчно а при теб с 4 не знам как се справяш
siderovbg - специалист
filip_n написа:
siderovbg написа:
В настройки отиваш и търсиш "22 Време авт. Поч." разбира се най добре да видиш в книжката за твоя модел да видиш. ПС че заминава въздуха заминава ама при мен за 10сек някой път е недостатъчно а при теб с 4 не знам как се справяш
Моята горелка е 25-цата. Дъня го на 8 атмосфери на изхода. Благодарско, след малко ще сляза да видя дали съвпада цифрата от менюто.
Погледнах, но 22 е "Време за почистване", т.е. с вентилатора на горелката. В ръководството го дават 29 позиция, но там няма време, а само цифри от 1 до 5. Даже и книжката им с г.з. правена. Само за пример - код за достъп 169 ?!?!?!?!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17

Тема "Горелка Марели РВ 52" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: