n.ganev написа:Е за тез пари - толкова.Тези пари са 2300 лева, изкарани с бачкане - не съм ги намерил на пътя. Редно е да вземат бележка от забележките, а тук дано съм полезен на домашните майстори

n.ganev написа:Е за тез пари - толкова.Тези пари са 2300 лева, изкарани с бачкане - не съм ги намерил на пътя. Редно е да вземат бележка от забележките, а тук дано съм полезен на домашните майстори
naskov написа:2300 с котела. ☺siderovbg написа:Имал си-дал си. Друг път преди да плащаш, да четеш.n.ganev написа:Е за тез пари - толкова.Тези пари са 2300 лева, изкарани с бачкане - не съм ги намерил на пътя. Редно е да вземат бележка от забележките, а тук дано съм полезен на домашните майстори
siderovbg написа:Някой има ли идея как се наглася времетраенето на почистването с компресор? При мен е около 4 секунди, но е много и бързо ми заминава въздуха от компресора.В настройки отиваш и търсиш "22 Време авт. Поч." разбира се най добре да видиш в книжката за твоя модел да видиш. ПС че заминава въздуха заминава ама при мен за 10сек някой път е недостатъчно а при теб с 4 не знам как се справяш
filip_n написа:Моята горелка е 25-цата. Дъня го на 8 атмосфери на изхода. Благодарско, след малко ще сляза да видя дали съвпада цифрата от менюто.siderovbg написа:Някой има ли идея как се наглася времетраенето на почистването с компресор? При мен е около 4 секунди, но е много и бързо ми заминава въздуха от компресора.В настройки отиваш и търсиш "22 Време авт. Поч." разбира се най добре да видиш в книжката за твоя модел да видиш. ПС че заминава въздуха заминава ама при мен за 10сек някой път е недостатъчно а при теб с 4 не знам как се справяш
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: