Когато температурата спадне до нулата, тогава ще си ги премерим

borkata99 написа:Кажите моля, има ли смисъл в Dakonera модфикация "LongTime"? Тежко мисля какво трябва да купим за отопление, според мен вариант по цена-качество един - Dakonera 25 кВт и горелка GP4, но няма информация, има ли смисъл да платя повече за голям пепелник.borkata99 написа:Някои котли имат режим за почистване на комина с температура на димните газове 180-200 градуса.Моят котел няма такъв режим.
целия котел ставаше бял като брашно и задръстен, чистил съм всяка седмица. Първата зима ползвах пелети на Разлог и имаше голяма разлика - препоръчвам ги. Сегашните са още по-добри, но нека мине зимата и ще говорим /сега вече ще се гледа и разхода как ще е/
rosso666 написа:Даконерата лонг лифе мисля че върви и със самопочистващата им горелка и са това им е по голям пепелника.иначе няма смисъл .така и така отваряш да почистиш горивната скара може да хвърлиш и пепелникаФункция на самопочистване не е ли фича на горелка? Изглежда като горелката същия и при обикновенна версия и при LOgLife.
rosso666 написа:http://shop.amigobg.com/product/1711/pe ... -time.html ако няма да взимаш самопочисгващата се горелка по добре разгледай и другите фирми за пелетни котлиВече счупил мосък
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: