Моя е 4 секций.Просто се чудя дали да купувам нов котел бош солид или тея пари да ги дам за роторна горелка и да върна стария виадрус ?До мен на 40км има пройзводство на слънчогледови пелети по 170лв. тон лятото, сега не ги знам колко са...а въглища инъче има на топливо и още няколко места но са както са дошли от Русия.. Няма от къде да се вземат калиблирани, ще трябва да се прави дробилка ако и във Варна не се предлагат на по ситна фракция.А съм по навит на тая горелка отколкото на грейко.Какви пари е новата която има запалка?
phantom_ написа:Моя е 4 секций.Просто се чудя дали да купувам нов котел бош солид или тея пари да ги дам за роторна горелка и да върна стария виадрус ?До мен на 40км има пройзводство на слънчогледови пелети по 170лв. тон лятото, сега не ги знам колко са...а въглища инъче има на топливо и още няколко места но са както са дошли от Русия.. Няма от къде да се вземат калиблирани, ще трябва да се прави дробилка ако и във Варна не се предлагат на по ситна фракция.А съм по навит на тая горелка отколкото на грейко.Какви пари е новата която има запалка?Колега и аз съм от Варна и вече 2 години горя донбаски въглища фракция 6/20 от Русе!слънчогледовите пелети са като слама и не излиза сметката!Колко секции ти е Виадруса?