Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev
- майстор
5178 мнения в "Пелетна камина Грейко"
LazarGanev
- "Велик майстор"
шоп написа: Каква ли е загубата за даден стопански обект ако две години не продаде да кажем 1000, 10000 или n на брой субекта докато тества една ( или n на брой бройкиВ случая загубата е нулева, тъй като производството е натоварено на 110% с други вървящи продукти. А каква ли би била загубата при продажба 100, 500 или 1000 бройки отнеизпипан продукт?![]()
![]()
шоп написа: Или пък при липса на конкуренция и монополен пазар горното е пренебрежим фактор?Напротив, сектора е задръстен от конкуренция по цена и качество и много внимателно трябва да се позиционира всеки нов продукт, като по-важното е да няма издънки в качеството
шоп написа: Логиката определено куца или мениджърският състав не е на нужното ниво.А бе щом за 3 години една никому неизвестна марка стана най-предпочитана на Бг пазара, значи и инженерния, и мениджърския състав е на нужното ниво. И за да не ме обвини някой в пристрастност, ето ТУК може да се види класирането на второ място за най-добра фирма за 2016г в категория "Микро и малки фирми". Пожелавам им в следващите години да спечелят почетно място и в по-горния клас (Средни и големи фирми), а на всички които им завиждат им пожелавам да си регистрират фирми (за начало Микро), да произведат нещо качествено, оригинално, българско, да станат известни, пък тогава да критикуват

Щото на бира и пуканки в селската кръчма всеки може да критикува, ама с производство никой не му се захваща.
Трифон П.Трифонов
- майстор
n.ganev написа:Що Ва БрааатА монтажи има ли вече? Освен стойки и чалъми да оплакнем окото с някое фото.?
Аз се занимавам с производство на чалъми Баси
Ма то пък кой ши купи и инсталирва точно сега?!!
шоп
- майстор
Трифон П.Трифонов написа: А монтажи има ли вече?Умните хора точно сега купуват гориво, ремонтират отоплителните си инсталации или ги изграждат от нула.
Ма то пък кой ши купи и инсталирва точно сега?!!
Септември-октомври има извиване на ръчичките с цени и срокове

Дядо ми обичаше да казва: балтон се купува лятото, а зимата сламена капа...
n.ganev
- майстор
шоп написа:Септември-октомври има извиване на ръчичките с цени и сроковеТо ако всички мислят като теб

Септември и октомври ни извиват ръчичките клиенти дето сега мислят за курорти и пуканки и после сме ги чели тука мнения и ридания от сорта : " Ама как баш сега сте най ангажирани? "
Цените са си фиксирани от хора направили си труда да си узаконят фирма, назначили работници, на които плащат осигуровки и заплати, предоставящи оферти с подписи и печати, договори за гаранционно и извънгаранционно обслужване, закупили екипировка и още много други глупости за които не ми се пише защото от 10 години ми пламти тиквата от подобни истории и само ще напиша, че в тези времена такива хубостии може да си позволи да пише някой който си няма представа от тия работи - Колега Шоп, бих се радвал да имате шанса поне две години да внасяте осигуровки и заплати на поне 3-4 работника целогодишно, да им подсигурявате работа, да си обслужвате клиентите качествено и то на време и тогава да пишете кой какво обслужване подсигурява и в какви срокове, както и кой производител какво е предприел и колко ресурс и време е изгубил за да си сложи стоката на тезгяха и да дава гаранции .
Без извинение за грубият тон, но мисля че тук не бива да се подценява труда на глупаци,които по цял ден са си навирали тиквите в котли и камини на много всезнайковци и са отделили време да отговорят тук на някой въпрос.
Имаше интерес - получи се отговор, но си мисля, че и тук ще отидат над 300 страници както и в темата за другите продукти на "Грейко Инженеринг"
Работя и с други БГ фирми, които държат на качество на продукт и обслужване и за това си позволявам да пиша с този тон.
Е за това ще продължат оплювания, и недоумения. Колегата от Хисаря наскоро беше взет на подбив - ама той си знае как е достигнал до дадени настройки и тем подобни и за това няма да си издаде тънкостите.
Хайде

andy_forresite
- майстор
Добре, олекна ли ти? Шоп искаше да каже че сега е време да се действа по отоплението на дома защото октомври няма да има свободни майстори. Който се хване да работи с 200 щото някой чак сега се е сетил да си прави инсталацията, ще трябва и да си плати повече освен че ще се наложи да чака ред. Никой майстор не е магьосник че да направи 5 човека на ден доволни и щастливи. Ще работи повече, до късно и ще вземе пари за това. А клиента ще мрънка, товални е всеки път.
Та шоп нищо лошо не е казал или мислел.
Та шоп нищо лошо не е казал или мислел.
n.ganev
- майстор
andy, Не си прав.
На мен няма какво да ми олеква, защото нямам клиент, който е обявил за продан покупката
си.
Колегата Ни упреква, че целенасочено се вдигат цените през периода септември - октомври, а никой не вярва, че от 4 години се заричам през тези месеци да не правя монтажи, а само пуск - Анадъмо?
На мен няма какво да ми олеква, защото нямам клиент, който е обявил за продан покупката
си.
Колегата Ни упреква, че целенасочено се вдигат цените през периода септември - октомври, а никой не вярва, че от 4 години се заричам през тези месеци да не правя монтажи, а само пуск - Анадъмо?
Последна промяна от n.ganev на съб юни 17, 2017 10:35 pm, променено общо 1 път.
Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература