• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Emoooo - специалист
Какво значи "закъсали". Откъм доставки ли??
pi6ligara - специалист
Emoooo написа:
Какво значи "закъсали". Откъм доставки ли??
Нямам представа,попитах имат ли налична камина да я видя как изглежда и това беше отговора!Попитах ги и за Виктория Б,отговора беше "Тези Прити ли ги правят,нямаме ги" ,спрях да питам и си тръгнах.
Emoooo - специалист
Другият начин е да го поръчаш от други град по нета или тел. И да ти я доставят с куриерска ф-ма.
pi6ligara - специалист
Emoooo написа:
Другият начин е да го поръчаш от други град по нета или тел. И да ти я доставят с куриерска ф-ма.
Така е,аз лесно ще поръчам примерно Виктория Б ,но въпроса е че дистрибутора,който я и сервизира е на 120км от мен,ако стане нещо и е -20° колко време ще ми стоят децата на студено докато дойде,или примерно да поръчам Грейко при хората,които днес ми казаха че нямат тази камина и изобщо не знаят кога и дали ще я имат,а камоли за сервиз.Тук във този форум съветват да се купува камина само след като се убедим че има коректен сервиз близо до нас.
filmatoplo - майстор
:) Големи.шегаджии ,преди време 5 пъти писах кой иска камина и че имам налична отговорите бяха (ще чакаме ) .още ли търсите.
pi6ligara - специалист
filmatoplo написа:
:) Големи.шегаджии ,преди време 5 пъти писах кой иска камина и че имам налична отговорите бяха (ще чакаме ) .още ли търсите.
Това за кой е?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Запитване за избор на пелетна камина ????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: