• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Соколе, само за тръбите ши го преглътна. Наистина медните могат да са прескочат, в такъв случай.
Сичко друго си ти е наред.
Имах, и не ми е минал, мерак за газта, ма тая година не сколасах. По натам, живот и здраве, че то не е само до мерак, а и до разум.
sokolov.91 - майстор
чет юни 28, 2018 8:13 pmТрифон П.Трифонов написа:
Соколе, само за тръбите ши го преглътна. Наистина медните могат да са прескочат, в такъв случай.
Сичко друго си ти е наред.
Имах, и не ми е минал, мерак за газта, ма тая година не сколасах. По натам, живот и здраве, че то не е само до мерак, а и до разум.
Хаха. Ти с твоето изказване, объркващо човек ако не знае как се изразяваш по принцип...
Нямам пари за мед... аз съм положил над 100м 25-ца пп-р стъклофибър и пак ми дойде много. До тук съм на над 6 бона да нежа близо 7 и сам си правих инсталацията. А ако беше с медни тръби ехеее...
Имах предвид, че всеки ми казваше да го направя с pex-al-pex тръби.
чет юни 28, 2018 8:25 pmsokolov.91 написа:
...
Имах предвид, че всеки ми казваше да го направя с pex-al-pex тръби.
Е, нито аз, нито Лазар ти е разказвал подобен виц.
Сноб съм във всеки един аспект.
Теб та учи живота. Справяш са, ни му мисли много!
sokolov.91 - майстор
чет юни 28, 2018 8:51 pmТрифон П.Трифонов написа:
...Теб та учи живота. Справяш са, ни му мисли много!
Мен ме учи неволята. Ако имах малко по-дълга черга нямаше да питам тук във форума за всичко, а щях да викна някой като Лазар (макар и трудно да се намират такива) и да не се притеснявам за нищо.
sokolov.91 - майстор
Хайде вече да се похваля истински.
Преди малко си отидоха момчета от фирмата , от която купих котела. Запалиха го, настроха го. Оставиха го на 70% мищност. Бойлера го оставих на 55 градуса. Сега ще чакам зимата.
Ха да ми е честито. =D>
Ае, честито и от мене!
Качи някое фото и кажи как бачка- намига ли нещо, цъка ли.
Дай си впечатленията де!
sokolov.91 - майстор
Да ми е честит и първия проблем =D>
От време на време на екрана на терморегулатора се появява надпис: „Неизправност А 12 / 815”
В книжката точно тази грешка я няма какво означава. Като натисна кръглия бутон изчезва и след време пак излиза. Иначе всичко си работи според мен. Загрява си бойлера... Звънях във фирмата, но ми казаха, че по-късно ще ми звъннат и не се обадиха повече. Утре пак ще им звъня да видим какво ще кажат.
LazarGanev - "Велик майстор"
Споко, това не е проблем, ще го оправят, въпрос на настройки
sokolov.91 - майстор
ср юли 04, 2018 9:45 pmLazarGanev написа:
Споко, това не е проблем, ще го оправят, въпрос на настройки
Сега говорих с тях. Трябвало да се оправи някаква настройка за солар. От понеделник ще видим кога ще могат да го оправят.

EDIT: Оправих си сам грешката. Прочетох подробно книжката на регулатора и попромених някой настройки. Сега всичко е ОК.
Скоро ще пусна нова тема за цялото ми парно и система + снимки ако имате интерес.
sokolov.91 - майстор
Ето и обещаната от мен нова тема

viewtopic.php?f=10&t=60104

Поздрави на всички!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Малко Въпроси за отопление на газ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: