• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 32
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
pitona_89 - специалист
До сега се рових "във" печката :)
И днес по рано си принтирах няколко инструкции от нета .На Burnit Advant 4G са със същото управление и ги има настройките .
Снимах ги ама тука ги иска под 1мб ,а на тоя WIN 10 нямам идея как се смаля снимка... ако искате мога да ви ги пратя .
Едно към едно са с мойте.Както казвате;(P 055) -105 Температура ,след която камината преминава в режим на модулация - 210С
Да, съгласявам се. Виждам, че тук конкретно, логиката е да се умножава, за разлика от Фумиса при ЕкоСпар. Няколко пъти подчертах, че са възможни разлики, за различните производители. Така практикуват и от Натурела.

Питоне, успя ли да влезеш в сервизното меню?
filmatoplo - майстор
:wink: Готов си значи ,а Трифон ми дължи 2 часа четене в настройки. :-D нищо аз в свободното време си уча ,изчел съм днес 10тина инструкции на камини и котли и 30тина клипа по въпроса . :-D Прескачам да някой обект,връщам се и бам на компа :lol: .Давай следващия въпрос :lol: попаднах на доста четлива схема на функциите ,нали се сещаш ония картинки за настройките.
pitona_89 - специалист
чет окт 15, 2020 9:05 pmТрифон П.Трифонов написа:
Да, съгласявам се. Виждам, че тук конкретно, логиката е да се умножава, за разлика от Фумиса при ЕкоСпар. Няколко пъти подчертах, че са възможни разлики, за различните производители. Така практикуват и от Натурела.

Питоне, успя ли да влезеш в сервизното меню?

Да това казах ,че се рових в моята до сега :) .Влязох и сравнявах ,с тея който изкарах от нета .
pitona_89 - специалист
Намерих начин да ги смаля.

Прикачен файл

20201015_202940.jpg Това е модела

Прикачен файл

20201015_202829.jpg

Прикачен файл

20201015_202819.jpg
pitona_89 - специалист
И грешките за модела

Прикачен файл

20201015_214049.jpg
filmatoplo - майстор
:wink: Въй параметър 51 ма отрепа. :)
Що бе, повечето, дето съм чел из форума за камините, дават стайния на максимум, че да си гони по вода.
Като "стайния" е кабелчето със сензора, дето виси отзад.
filmatoplo - майстор
Казвам ,че за пар 51 пише 175 ,пък то било 17,5 ,пък да си го умножаваме по 2 да стане 35 :lol: .
Разгадайте ми параметри 5 и 6 и стойностите.
Ужас!
Ако съм на мястото на Питона, първо бих седнал до нея с хронометър, лист и химикал. После анализ.
Лошото е, че няма никакъв опит, но ще е горд, нищо че няма Форд.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 32

Тема "Пелетна камина Thermolux" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: