• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
hidrazin - майстор
пон фев 02, 2026 9:43 pmgogo7777 написа:
Абе опасно си е, намагнитизират се топките......и стават едни аномалии... :lol:
Топките стават най-убави и магнитни в Банята на ТЕРМИНАТОРА

Да те уредя с една такава? :-D
:partyman:
LazarGanev - "Велик майстор"
пон фев 02, 2026 9:32 pmhidrazin написа:
Предлагам да оставим на компетентните органи да си спорят колко е опасната и колко е безопасната граница, аз изтъкнах достатъчно други кусури, заради които този тип отопление се ползва ограничено, а аз съм го зачеркнал отдавна и такова нещо няма да предложа на клиент. Пък ти като искаш си слагай, монтирай и на приятели. Друг спор имаме ли, че мисля да си лягам? :cool:
hidrazin - майстор
пон фев 02, 2026 10:21 pmLazarGanev написа:
Предлагам да оставим на компетентните органи да си спорят колко е опасната и колко е безопасната граница...
Амиии... за твое съжаление аз съм от тях и това ми е работата. :)
Така че ... я и от мен ЛЕКАР с НОЖ и ПРИЯТНИ таласъмища.
И престани да лъжеш хората.
:partyman:
P.S. С постове като твоя се сее тотално дезинформация и хората започват да вярват на врачки.
Дано не почнеш да лъжеш хората и да вземеш и да им монтираш фотоволтаични централи...
Че там циркът ще е тотален...
Препоръката ми е да потърсиш начин да влагаш потенциала и енергията си е позитивни неща и творчество, а не в хейтърство :cool:
chapara - майстор
И за една стая, 8кв.м. водно подово, трябва още една стая за абонатна станция😄😁😁За 3х8 кв.м, заслужава ли си🧐🙄😲
Хайде скрий се.
gogo7777 - майстор
Защо да се крие? Лазар се придържа към темата. Пансим е доста ерудиран и знае какво иска. Може би създаването на прототип, може би за спорта или нещо друго. Трябва му електрическо водно подово отопление.
:drinkers:
chapara - майстор
вт фев 03, 2026 11:12 amgogo7777 написа:
Защо да се крие? Лазар се придържа към темата. Пансим е доста ерудиран и знае какво иска. Може би създаването на прототип, може би за спорта или нещо друго. Трябва му електрическо водно подово отопление.
:drinkers:
Знам че е ерудиран много добре. Точно за това си мисля, че не е за прототип питането.
Заглавието и питането му щеше да е в друг стил :?
chapara - майстор
И честно казано, темата си е тема, но за 8 кв.м. по добро решение от хубав климатик няма. Да сме честни, пък и без ограничение на електричеството. Другото си е ала, бала и реклама за монтажи на водно електрическо отопление :) :lol:
пон яну 05, 2026 7:33 pmPansim1 написа:
Здравейте
Стая с около 8 кв.метра площ
Желанието е да се направи водно подово на електричество
Задължително с нагревател. ТП не се предвижда
Разхода на ток не е важен
Моля за конкретни мнения.

ПП стаята не е на мен. Мнения от типа - защо не е с климатик, въглища или печка на отработено масло не са полезни :lol:
Благодаря предварително! :partyman:
Още веднъж цитат, за по-бавните! Моля без подмятания, някои по-бавно възприемат условието на задачата :cool:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "водно подово за малка стая" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: