пет яну 17, 2020 10:11 pmRockeyto написа: Здравeйте.Минимум 24 киловата или 30 киловатаЗа къща общо 130 кв.м. на два етажа (по 65кв.м на етаж) с 8 см външна изолация, пвц дограма и с радиатори: 3 броя по 160/60см, 3 броя по 100/60см, 2 лири за баня и 2 бойлера по 80 литра, каква пелетна камина ми трябва, която ще е позиционирана във всекидневната на първия етаж? Конкретно колко Kw ми трябват и каква марка да е пелетната камина? Примерно между: Виктория, Прити, Грейко и Голдън Файър? И какъв разход на пелети би могла да дава за една зима, 22 градуса подържане ежедневно? Благодаря предварително
![]()
![]()
съб яну 11, 2020 10:17 amAleksandar_vasilev83 написа: Здравейте! Може ли малко помощ с настройките на GF24 с тоя дисплей съм.Четете на зад много неща са описании...
На заводски настройки и съм бъзнал шнека само.
С Волф пелети 70/30 5.3КВ
Ле ле колко хора пишат вече, а за разхода хора вие сте на топло тук при нас край софия дето се е.. Т ветровете като във Варна но и градусите са с 5 надоло разхода на пелети вече 2 ра година на къща без изолация на северозападната стена и около 80 квадрата се топлят с радиатори и другите 80 само на камината при 24 часа поддържане на 22 гр е разход 2 чувала приблизително може и без налко а при палене само сутрин от 5 и 30 до 7и15 и вечер пак от 5 и 30 до 22 часа на 22 градуса 1 чувал като през деня поддържа 16 а през ноща 19 градуса.
Какво ли не съм правил и настроики има назад в темата това съм разбрал не гори не харчи...
Извинявам се за правописните грешки но дисплея ми прави проблеми....