• 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 127
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Гарантирам ако юпиеса е марка Интиел . :wink:
radiocontrol - специалист
Ами пак е с И ама е Информ или нещо такова. Незнам но наистина е странно това бучене. Чудя се дали ако взема друг ups ще се оправи ли или ще продължи да си бучи.
filmatoplo - майстор
И при интиелския юпиес се усеща , ама не чак бучене .
feikot - специалист
Това е от синусоидата,за която ви говорих :). За това са ти предлагали онзи за 500 кинта
Ако в това само се изразява проблема и решението му е разлика от 350 лева, мисля че ще успея да живея с него :-D. Благодаря за информацията. Сега само чакам метър сняг :lol:
val303 - специалист
Здравейте С IVG съм Някой знае ли каква може да бъде причината,горелката да спира сама,без да има някаква неизправност,и без да е отразена такава на дисплея.Всичко изглежда нормално,според мен.
filmatoplo - майстор
Поради няколко причини спира -че е достигнала зададената температура, или от стаен термоста,може да спре и за самопочистване.
val303 - специалист
Нямам стаен термостат. 2 или 3 пъти я хващам без да искам,но тогава не беше достигнала зададената температура. Мисля че би трябвало в книжката да пише,ако има вариант,да спира за самопочистване. Имам самнение че е от токов удар,вазможно ли е?
Не съм сигурен от токов удар дали ще спре, моята преди да сложа ups се рестартираше, демек почиствасе и започва пак работа. В интерес на истината до сега не съм имал спиране без да е известена причината на дисплея. Ако я хванеш пак погледни дали започва работата след като падне температура под зададения хистерзис.
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 127

Тема "IVG S 40" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: