• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 327
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nokoniko - специалист
Как да пусна шнека ръчно, за да измеря пелети ......
nokoniko - специалист
Понеже на камината има три нива за настройка на качеството на пелетите, ако мина на качество 2 или 3 какво в настройките ще се промени? Питам някой ако е пробвал.
nelim - специалист
nokoniko написа:
Понеже на камината има три нива за настройка на качеството на пелетите, ако мина на качество 2 или 3 какво в настройките ще се промени? Питам някой ако е пробвал.
Мисля че 1 е за най-лошо качество на пелетите(така пише в книжката), 2 и 3 е уж за по-качествени, но какво и как точно се променя в настройките нямам идея.. пък и е сложено при основните менюта, се едно всеки ден го променяш, интересно ми е на мен дали просто променя параметрите процентно, или директно ти дава достъп да променяш като друг профил (да може да си направиш 3 различни настройки като параметри и само да си ги сменяш от основното меню)

Довечера може да тествам :)
nokoniko - специалист
nelim написа:
nokoniko написа:
Мисля че 1 е за най-лошо качество на пелетите(така пише в книжката), 2 и 3 е уж за по-качествени, но какво и как точно се променя в настройките нямам идея.. пък и е сложено при основните менюта, се едно всеки ден го променяш, интересно ми е на мен дали просто променя параметрите процентно, или директно ти дава достъп да променяш като друг профил (да може да си направиш 3 различни настройки като параметри и само да си ги сменяш от основното меню)

Аз в момента съм на 1, но ще го сложа на 3 за проба.
nokoniko - специалист
nelim написа:
nokoniko написа:

Преди малко промених на 2 , а след това и на 3/ без да включвам камината да гори/, но настройките си останаха същите. Предполагам, че променяш самия цикъл между подаване и почивка на шнека. Не съм много наясно и не смея много да мешам из менюто.
filmatoplo - майстор
Фабрично е на 1 ,и аз не съм пипал 2 и 3 .
andy_forresite - майстор
Това не е ли да си направите три вида настройки за три вида пелети и само да си ги цъкате от менюто според коя партида се гори?
nokoniko - специалист
andy_forresite написа:
Това не е ли да си направите три вида настройки за три вида пелети и само да си ги цъкате от менюто според коя партида се гори?
Май не е.....
sstenly1 - специалист
2 и 3 са процентно променени настройки от 1,ама какъв е процента,май само макетата си знаят.
filmatoplo - майстор
Изглежда е така , веднъж при един македонски клип ,жената го обяснява че 1 е за най добър пелет .
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 327

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: