Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ico_3 - специалист
Благодаря открих го http://www.e-kak.info/forum/viewtopic.php?f=72&t=2288 много яко стърже нещо дано да успея да я оправя на мен ми се чува от към моторчето
m.eit - специалист
n.ganev написа:
шоп написа:
andy_forresite написа:
От няколко дни виждам една мушица вътре да претичва диагонално по екрана все едно е анимация :lol:
Ей..., от доста време не се бях смял така. Този контролер скоро и мишки може да завъди,

П.П. майтапа настрана, но соларните контролери на фирмата си ги бива.
Тръгни един два дена с мен и ще ти се доплаче да гледаш нови съоръжения на един месец за какво става въпрос
Какво толкова,аз тази седмица видях две отоплителни инсталации на които захранващата(топлата вода) излизаща от котела е изпълнена със ф 20, полипропилен и това беше една малка част от идиотските изпълнения във двете къщи,става въпрос за 18-20 кw отоплителна мощност.
Досега такива профански изпълнения не бях виждал!
Едната беше със виадрус на кутия и горелка грейко.
:weedman:
n.ganev - майстор
:shock: #-o
Все едно да изядеш една тенджера с боб и да ти зачепят изхода Баси :lol: :lol:
filmatoplo - майстор
Тръбите ги остави ,имал си възможност да видиш как се държи котела на кутия ,сподели .
m.eit - специалист
filmatoplo написа:
Тръбите ги остави ,имал си възможност да видиш как се държи котела на кутия ,сподели .
Котела се държи превъзходно,ама собственика беше пъхнал един газов котлон(само горелката на котлона) от тези дето стават за варене на ракия и компоти,щото нямаше пелети и беше вдигнал 80 градуса на водата и комина беше хладен! А аз бях по друг повод там,неправилно монтиран отворен разширителен съд ,и смуче въздух!
filmatoplo - майстор
Е нема такова животно :-D .
m.eit - специалист
filmatoplo написа:
Е нема такова животно :-D .
Ще взема да ги снимам и ще отворя нова тема,:Простотии на тема отоплителни инсталации–или как не се прави отопление:
filmatoplo - майстор
:-D Не ме очудват вече такива монтажи - нагледал съм се .И котли съм виждал свързани с бели тръби фи 16 и ф20 за вход и изход .Аз лично съм свързвал камина 10 клв да топли три радиатора и бойлер на бяла тръба ф-20 още си работи над 10 години ,моите тръби в къщи са мед ф22 след това ф- 18 и ф15 то не му трябва повече.

Вчера при един пуск ми направи впечатление че бързо започна да подава при първоначално палене ,видя не видя огън и бам започна на степен едно ,преди като чели минаваше повече време .

Много странно уж неска оранжев код за буря пък то вън лято :?
vesonp1 - специалист
Даааа....вчера тръгнах да сменям часът и не мога да влезна.......значи проблемът е следният :?
Като мина в сервизните настройки, минавам през менютата и стигам до менюто за фотодатчика и контролера спира да функционира.....по никакъв начин не мога да премина това меню......става единствено с изгасване на тока и се връща в първоначалното положение.
После забелязах и че въобще не мога да влезна в потребителското меню да си настроя часовника.
Значи като цяло....винаги забива на менюто с фотодатчика......там седи размазано и никакви бутони вече не са активни....само спиране на тока......да викам ли инсталатора, че нито часовник мога да настроя, нито фотодатчик ако се наложи...то след това има само две-три менюта ама нали е в гаранция.....а и обороти на помпа вече не мога да въвеждам.......или пък мастер-RESET.......дали ще го оправи :?
gunpowder - специалист
може ли някой да ми каже къде са ви монтирани датчиците за температура на водата в системата и правят ли се допълнителни преходници при монтажа

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: