• 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 460
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bobi8008 - напреднал
rosso666 написа:
Кплега айс какво му препоръча да направи че тези феролита трябва и технически речник трябва да отварям хахаха :-D
Тона е добро :lol: и аз нищо не разбрах но ще се доверя на специалистите.
bobi8008 - напреднал
iceheart написа:
bobi8008
Пробвай това t07-22, t10-65, t12-90, ако оганя не е добър .... върни t12-80, ако не смогва с градусите направи t07-20, t12-90.... за начало пробвай така и пиши да видим как се държи горелката..... Трябва да ти е ясно, че от растояние настройка е с проби...не е същото като да го виждаш....за това става с проби...ние обесняваме ти пробваш и гледаш... :-D

Айс а колко време отнема да стоя при котела и термостата на помпата да го пипам ли сега е на 52 включва а горелката е на 3 степен и 65 градуса
iceheart - специалист
:-D Превод:
t07 - Време между дозите - Времето за работа на шнека на съответната степен.
t10 - Сила на вентилатора на степен 2 в паскали
t12 - Сила на вентилатора на степен 3 в паскали

От това по-добре......здраве... :-D
n.ganev - майстор
rosso666 написа:
Кплега айс какво му препоръча да направи че тези феролита трябва и технически речник трябва да отварям хахаха :-D
rosso666, Ако пък видиш на други продукти дето са написали в рУководството, че % Въздух зададен 40 отговаря на минус Нещо там в небитието а то не е така :? ? Колко ли още ще се чудиш? И в същата инструкция пише че "пациента" т.е. ползвателя на продукта трябва винаги да има поне [url]две запалки под ръка[/url] ама продукта струва 1000 пари.
Последна промяна от n.ganev на нед дек 13, 2015 10:48 pm, променено общо 1 път.
rosso666 - специалист
Ами отдели си време хахахаха като се правят настройки се виси покрай котела.температурата на помпата и котела са добре
iceheart - специалист
bobi8008 написа:
iceheart написа:
bobi8008
Пробвай това t07-22, t10-65, t12-90, ако оганя не е добър .... върни t12-80, ако не смогва с градусите направи t07-20, t12-90.... за начало пробвай така и пиши да видим как се държи горелката..... Трябва да ти е ясно, че от растояние настройка е с проби...не е същото като да го виждаш....за това става с проби...ние обесняваме ти пробваш и гледаш... :-D

Айс а колко време отнема да стоя при котела и термостата на помпата да го пипам ли сега е на 52 включва а горелката е на 3 степен и 65 градуса
Хубаво е да си отделиш 20-30 минути..... термостата може да го вдигнеш на 55 гр., но обърни внимание да не стига 65 гр при първоначалните пускове на помпата докато изравни системата защото ще излъже горелката.
iceheart - специалист
n.ganev +1 - Много ми харесва подписа ти..... :-D :-D :-D
bobi8008 - напреднал
Мерси все пак. Сега ще го пробвам.
bobi8008 - напреднал
iceheart написа:
bobi8008 написа:
iceheart написа:
bobi8008

Хубаво е да си отделиш 20-30 минути..... термостата може да го вдигнеш на 55 гр., но обърни внимание да не стига 65 гр при първоначалните пускове на помпата докато изравни системата защото ще излъже горелката.

И повече му отделям.
Този термостат ме бъзикаше днес цял ден
Сега е на 42 - 43 а той песка помпата на 52
Луда пабота

Прикачен файл

2015-12-13 23.12.06.jpg
n.ganev - майстор
iceheart написа:
n.ganev +1 - Много ми харесва подписа ти..... :-D :-D :-D
Който е глупав и забравя - да си записва като мене :lol: . Да ама не - аз си записвам, но забравям къде :cool:. Иначе - гледай подписа, че ако ме видиш на живо #-o
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 460

Тема "Разход на пелети!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: