дфд
Последна промяна от bai_bradyra на пет дек 01, 2017 6:03 pm, променено общо 1 път.
andy_forresite написа:Това са моите мощности, с които работя в момента. Не се въвеждат никъде, а се получават след изчисляване с формули в ексел на база въведеното време (в секунди) за работа и пауза на шнека за всяка степен.Анди, ако не си разбутал таблицата ( макар, че съм блокирал полетата в които не трябва да се въвежда)
.
andy_forresite написа:Питам бавно за да разбереш къде виждам евентуален проблемАз си мисля че няма да имаш проблем. Моята горелка съм я засичал при пускане черпи около 300 вата които намаляват до 180 след 30 секунди. Иначе за другото си прав всичкия ток минава през UPS и се вижда колко е натоварен има една скала със светодиоди. С моята запалка и консумация от 300 вата при включване стига до 2 от 5. Явно във момента на пуска запалката консумира повече. Ако можеш измери каква е консумацията.Този ЮПС има вграден стабилизатор. Не всеки има както знаеш. Моделът от линка доколкото видях е с 500-ватов стабилизатор и инверторът също е 500W.
andy_forresite написа:Хахаааа, тръшна ли и вратата, Анди?!!
...... Одеве ме подразни това изчакване. Стигна 65°, изчака и докато се опомни след като тръгна на 63, падна до 60 и излязох......Така е всеки път.
gnt69 написа:При мен когато въведа данните от шнека се получава за 20kw повече от 4 кг. на час. За по точно около 4.700 грама на час. На горелката и дават максимален разход 4 кг. час. Дали ще успеят да изгорят всичките прелети който пуска?bai_bradyra написа:Аз да споделя оригиналната таблица на колегата пък ще го черпим засега виртуално а някога може и реално.![]()
![]()
ТАБЛИЦА ЗА ИЗЧИСЛЯВАНЕ ДОЗИ ЗА ГРЕЙКО
tihomir123 написа:Значи с въпросният KEMOT 500W, след отпадане на мрежовото захранване, ще продължи да работи горелката без проблем?Ще продължи без проблем.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: