• 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 104
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Hoвoceлckи - майстор
Kondor1 написа:
Не знам дали живеят по природните закони, но ти живееш в някакви илюзии и идеализъм на тема "хората по селата".
Тук изместваш тотално темата и създаваш предпоставка за последвалия спам. Виж на лични можеш да си пишеш на всеки каквото си искаш и никой друг нямада ви се намеси в спора. А и тъкмо няма да оплескаш цяла тема с градските си разбирания :idea:
didoka - помощник
Здравейте,отоплявам къща 80 кв, 1 всекидневна , 2 спални,коридор и баня,в планински район,с термопомпа правена.За ноември ми изгорила 80 лв ток.За декември до момента са 90 лв.Поддържам 22-23 градуса.Жената е доволна :wink:
Hoвoceлckи - майстор
От кой вид ти е ТП - от какво отнемаш температура и как я отдаваш вътре?
didoka - помощник
Hoвoceлckи написа:
Въздух-вода,с радиатори,климатика е Мидея 24
lpoik - специалист
didoka написа:
Hoвoceлckи написа:
A може ли да ни светнеш как си я направил. :?
didoka - помощник
lpoik написа:
didoka написа:
Hoвoceлckи написа:
Аз нищо не съм правил :roll: с помощ от приятели .В оразмеряването ми помогна Емо от форума.Аз само купувах материали и мръвки за скарата :-D
didoka написа:
lpoik написа:
didoka написа:
Аз нищо не съм правил :roll: с помощ от приятели .В оразмеряването ми помогна Емо от форума.Аз само купувах материали и мръвки за скарата :-D
Ай стига ве!
Ний, с матриали за скарата, вино помпим, а те ... термопомпа.
Тарикати такива!
infomar
На тези "демократични" времена, истинското приятелство е много ценно и рядко срещано.
Да сте живи и здрави!!
шоп - майстор
[quote="infomar"]На тези "демократични" времена, истинското приятелство е много ценно и рядко срещано.
/quote]

Според моят кръгозор приятелството е малко като бартера. Даваш нещо, като в замана в бъдеща очакваш някаква ответна реакция/полза. Може и грозно да звучи, но е така.

Демек аз съм силен в областта Х и мога с малко сили и средства да постигна успехи. Помагам на познатият си приятел, който е силен в областа Y.

След време ако аз имам нужда от помощ, съвет и т.н. в областта Y познатият ми приятел ми помага.

Перфектно нали?

П.П. За почти половин век живот мога да твърдя, че имам само един истински приятел, проверен и изпитан в продължение на почти 40 години:-)
preslav - майстор
Шопе, искаш ли да се запознаем, аз за малко повече от половин век разбрах, че нямам нито един истински приятел, всеки се сеща за приятелството когато е на зор т.е. когато стане дума за бартера, в останалото време всеки сам си рупа пържолите, кара си Бентлито и вечно е зает.
Наздраве!
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 104

Тема "С какво се отоплявате" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: