filmatoplo написа:Супер на Калашник прилича.пък как стреля -не е истина ! не вярвАх ,че тази хуйня ,ще вкара виадруса в режим ,но се случи -и то с ръчното управление -АЗ !
http://vbox7.com/play:fd625559b9
filmatoplo написа:Супер на Калашник прилича.пък как стреля -не е истина ! не вярвАх ,че тази хуйня ,ще вкара виадруса в режим ,но се случи -и то с ръчното управление -АЗ !
andro440 написа:gnt69 написа:Поздравления за горелката. Всички теми за отопление замряха. Това е вследствие покачването на температурите.е -ама аз не съм от тия ,които мислят за парното , когато е само студено !
шоп написа:Шопе -давай идеии за котела -чертежи снимки-линкове -вс е добре дошло ! сериозно съм замислил да сътворя котел -лист ламарина от 5 мм в нашия град струва 100 пари -искам да си сметна ,какви ще са ми разходитеandro440 написа:gnt69 написа:Поздравления за горелката. Всички теми за отопление замряха. Това е вследствие покачването на температурите.е -ама аз не съм от тия ,които мислят за парното , когато е само студено !
+1 много точно написано! Аз също мисля така.
Приветствам идеята и за самоделен котел. Можеш да направиш такъв с доста по-добри показатели от купешките. Съвет от мен, ползвай само безшевни тръби и по възможност сложи шамотни тухли в горивната камера.
Поздрави!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: