• 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 199
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andro440 - майстор
filmatoplo написа:
Супер на Калашник прилича. :wink:
пък как стреля -не е истина ! не вярвАх ,че тази хуйня ,ще вкара виадруса в режим ,но се случи -и то с ръчното управление -АЗ !
http://vbox7.com/play:fd625559b9
ivanj - специалист
Андро с тази горелка ще стопиш чугуна.☺
filmatoplo - майстор
:? Бах ма..му тя в суспенд как работи, камоли да я включиш на трета. :)
andro440 - майстор
filmatoplo написа:
:? Бах ма..му тя в суспенд как работи, камоли да я включиш на трета. :)
Ха Ха - в случая не е в суспенд ,а с ръчен контролер ...Аз -хаха -ама работи ,нали ?
andro440 - майстор
леко автоматизирах и нещата се нареждат ! Далеч съм от мисълта обаче да се мъча с управление тип /направи сам / в момента пробвам и експериментирам !
http://vbox7.com/play:15ffa31e64
andro440 - майстор
Темата спря ! Вероятно само се чете ,без да се коментира .В една друга тема бях участник -там същото се случи ,но си направих добър инверторен електрожен -сега замислям ,дали да не го пробвам да завари един три-4 ходов котел за горелката .Ламбда контрол -Няма да слагам ,защото на печка с твърдо гориво и ауспух висок 20 метра -не и трябва такова нещо,то при всяка промяна в атмосферното налягане ,ще си сменя лъжливо настройката ! Другия ми замислен номер е, да сцепя котела и да вкарам в него тръбен топлообменник -това е само идея . :cool:
gnt69 - майстор
Поздравления за горелката. Всички теми за отопление замряха. Това е вследствие покачването на температурите. :partyman:
andro440 - майстор
gnt69 написа:
Поздравления за горелката. Всички теми за отопление замряха. Това е вследствие покачването на температурите. :partyman:
е -ама аз не съм от тия ,които мислят за парното , когато е само студено !
шоп - майстор
andro440 написа:
gnt69 написа:

+1 много точно написано! Аз също мисля така.

Приветствам идеята и за самоделен котел. Можеш да направиш такъв с доста по-добри показатели от купешките. Съвет от мен, ползвай само безшевни тръби и по възможност сложи шамотни тухли в горивната камера.
Поздрави!
andro440 - майстор
шоп написа:
andro440 написа:
gnt69 написа:

+1 много точно написано! Аз също мисля така.

Приветствам идеята и за самоделен котел. Можеш да направиш такъв с доста по-добри показатели от купешките. Съвет от мен, ползвай само безшевни тръби и по възможност сложи шамотни тухли в горивната камера.
Поздрави!
Шопе -давай идеии за котела -чертежи снимки-линкове -вс е добре дошло ! сериозно съм замислил да сътворя котел -лист ламарина от 5 мм в нашия град струва 100 пари -искам да си сметна ,какви ще са ми разходите :?

• 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 199

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: