Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69 - майстор
Времето, по студено е навън и не стига мощността на 1 степен да достигне зададената температура. Вдигай на 70 градуса и ще мине в изчакване. :partyman:
filmatoplo - майстор
Каква е зададената температура на водата .дозите в секунди на степените за 30 ка май са малки съответно може и въздуха .
bedamusa написа:
...
Ми от два дни е по студено, та ''ограничението'' от 65 градуса е недостатъчно.
Тях пък не ги достига, щото 2ра мощност е недостатъчна да стопли 140 квадрата, а няма условия да премине на 3та.
Просто вдигни ''ограничето'' на 75, да речем.
За сега, туй ши свърши работа.
При по сериозен студ, пак ши помагами.

Филмеееее, не четеш.

Русе, не 1ва, а 2ра. Първа ши включи къде Баба Марта с тия настройки и загуби на калории. Съспенд на плажа.
bedamusa - специалист
gnt69 написа:
Времето, по студено е навън и не стига мощността на 1 степен да достигне зададената температура. Вдигай на 70 градуса и ще мине в изчакване. :partyman:
filmatoplo написа:
Каква е зададената температура на водата .дозите в секунди на степените за 30 ка май са малки съответно може и въздуха .
Вдигнах малко дозите
Трифон П.Трифонов написа:
bedamusa написа:
...
Ми от два дни е по студено, та ''ограничението'' от 65 градуса е недостатъчно.
Тях пък не ги достига, щото 2ра мощност е недостатъчна да стопли 140 квадрата, а няма условия да премине на 3та.
Просто вдигни ''ограничето'' на 75, да речем.
За сега, туй ши свърши работа.
При по сериозен студ, пак ши помагами.

Филмеееее, не четеш.

Русе, не 1ва, а 2ра. Първа ши включи къде Баба Марта с тия настройки и загуби на калории. Съспенд на плажа.
Градусите ги направих на 72 и изгасих за да изчистя днесшния разход е 6 15-ки и горелката е зарината до горе ....
Прикачен файл:
nastroiki2.jpg
nastroiki2.jpg (110.63 KиБ) Видяна 1497 пъти
gnt69 - майстор
bedamusa написа:
От 2 дена имам следния проблем горелката е с зададена стойност 65 градуса управлява се от стаен термостат, но реално не успявам да вдигна тези 65 градуса стигам максимум до 64 за момент и след това падам на 63.
Трифон П.Трифонов написа:
bedamusa написа:
...
Първа включва на 63 после по инерция стига до 64 и пак връща на 63. Поне според описанието на колегата. ДТ му е 6,2,0 :partyman:
gnt69 написа:
Първа включва на 63 после по инерция стига до 64 и пак връща на 63. Поне според описанието на колегата. ДТ му е 6,2,0 :partyman:
Прав си, Русе, аз пък прекалено бързо чета, което си е същото като при Филма.
Наздраве!
Бягам, чи каминката изгасна. Пелетарника си бичи, ма не съм айляк щото дръвцата и те си вървят. Ко ли ни прайми за единия кеф?!!
gnt69 - майстор
bedamusa написа:
Градусите ги направих на 72 и изгасих за да изчистя днесшния разход е 6 15-ки и горелката е зарината до горе ....
Това е голям разход. Според мен въздуха ти е малко. То ти се пада по 4 кила на час. :partyman:
bedamusa - специалист
gnt69 написа:
bedamusa написа:
Това е голям разход. Според мен въздуха ти е малко. То ти се пада по 4 кила на час. :partyman:
Разхода е за 24 часа но пак не е малко нямам неизгоряла маса или пелети всичко е сиьо-зеленикава пепел дай предложение за въздуха.
bedamusa написа:
... дай предложение за въздуха!
Не си разбутвай горелката, тя си дава необходимото. Ще си направиш топлоизолация и разхода ще падне. Зимата ходиш с дебел балтон, нали? Колкото по дебел, толкова по не ти е студено. От вълнен потник файда йок, щото и пот няма да има зимата, ако си само с него облечен.
gnt69 - майстор
Уфф не знам аз съм с 20ка. Доколкото знам са еднакви различна е само горивната камера. Няма ли откъде да вземеш газ анализатор. Вдигни въздуха с по 2-3 единици и пробвай. Ако не стане по добре пиши ще измислим нещо.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: