bedamusa написа:Колега какви са тези 10тона,ти какво грееш?Да не говорим за училище?Пишеш че не си богатTzinata написа:bedamusa написа:

bedamusa написа:Колега какви са тези 10тона,ти какво грееш?Да не говорим за училище?Пишеш че не си богатTzinata написа:bedamusa написа:
Tzinata написа: Колега какви са тези 10тона,ти какво грееш?Да не говорим за училище?Пишеш че не си богатТопля 2 етажа по 70 и кусур квадрата с вътрешна изолация на места на 2-рия етаж и сменена дограма и тук идва въпроса защо имам такъв разход ами просто цялата ми система е с цолски тръби част от които преминават през студен гараж а 2 от тях вървят по земята + стражишки ламаринени радиатори без серпентина неколкокртно боядисвани на 30 години, а вътре дали са наслоени и колко само мога да гадая. В тоя ред на мисли се оказва, че трябва да затопля много вода тя да позагуби топлина по пътя а дали о колко ще отдаде аз поне не мога да кажа..Аз грея къща 290 квадрата и с 6тона миналата година се справих,че и десетина чувала имах за тази година.До тук съм малко над тон и половина.
bedamusa написа: Топля 2 етажа по 70 и кусур квадрата с вътрешна изолация на места на 2-рия етаж и сменена дограма и тук идва въпроса защо имам такъв разход ами просто цялата ми система е с цолски тръби част от които преминават през студен гараж а 2 от тях вървят по земята + стражишки ламаринени радиатори без серпентина неколкокртно боядисвани на 30 години, а вътре дали са наслоени и колко само мога да гадая. В тоя ред на мисли се оказва, че трябва да затопля много вода тя да позагуби топлина по пътя а дали о колко ще отдаде аз поне не мога да кажа.Изолирай тръбите през студения гараж и тези които вървят по земята, за стражишките радиатори не се тревожи, ако не могат да усвоят топлината тя се връща пак в твоя котел.
Tzinata написа:6 тона? Или лъжеш или имаш егати и изолацията???bedamusa написа:Колега какви са тези 10тона,ти какво грееш?Да не говорим за училище?Пишеш че не си богатTzinata написа:.Аз грея къща 290 квадрата и с 6тона миналата година се справих,че и десетина чувала имах за тази година.До тук съм малко над тон и половина.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: