• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 17
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Transporterr - специалист
много лесно я отричате тефлоновата лента, а всъщност е прекрасен материал .Просто както всичко на тоя свят си има 'цака'.Къде повече трябва да се навие, къде по дебела.
Мнението ми е че напълно замества калчищата:)
filmatoplo - майстор
И на мен не ми върви с тефлоновата лента :lol: при мойте температури се проваля и тече :-D Я си мацай с лепилото . :wink: Мисля да обезмаслявам с Меглио -някой ползвал ли го .
Transporterr - специалист
обикновенно причината не е в лентата :)
Bobivan - специалист
Transporterr написа:
обикновенно причината не е в лентата :)
Напълно съм съгласен!!
maxuel82 - специалист
filmatoplo написа:
И на мен не ми върви с тефлоновата лента :lol: при мойте температури се проваля и тече :-D Я си мацай с лепилото . :wink: Мисля да обезмаслявам с Меглио -някой ползвал ли го .
Тефлоновата лента като се навие на по- дебело после трудно се навива резбата :idea: Защо с меглио :? то нали съдържа вода и като се мушне водата в резбата трябва да я чакаш да съхне :!: а и меглиото неможе да обезмасли като коресилина !Веднъж се наложи да свалям главата на двигателя на колата и пробвах да измия маслото с Мелио но не става само повече се замазва !Тогава измих с една четка с коресилин маслото и после с мелиото и главата направо светна ! Коресилина на цена е колко мелиото :?
filmatoplo - майстор
Отпада Меглюто :lol: Ползвал ли е някой анаеробно лепило Сеал 50 н -син цвят , имаше снимка май с такова лепило -държи ли :?
filmatoplo - майстор
Е гати лепилата , преди малко лепя аз със това синьото Сеал 50 н , чакам 15 минути :shock: пипам фитингите те въобще не са чули за залепяне :x , та ги бърсах че ги лепих със другото -червеното :lol: Утре ако ме издъни -край с лепилата .Залепих на един разпределител бронзов 8 ракора фи-16 , в края кран сферичен с холендър 1 цол , в другия край редукция 1 цол на 1/2 и за нея ъглов обезвъздушител -това два пъти . После почаках и червеното ,20 тина минути , пробвах да врътна на ръка единия обезвъздушител , и той леко се заклати -айде наново развих и прелепих -ужас -не му вярвам .Бронз за никел се лепи -дано . :wink: За направи сам добре , ама ми трябва сигурност -че обекта го издавам със гаранции :wink: Ако стане -марката се признава публично . :) Н а открито го правих , навън -има няма 15 градуса -дали затова се забави :? ами по обектите не мога винаги да осигуря над 20 гр температура . :wink:
maxuel82 - специалист
Анаеробния уплътнител стяга когато остане без въздух :idea: поне при моя е така :-D т.е. стяга вътре в резбата тази част където е останало без въздух :idea: И при мен си е мек даже цапа там където е излязло извън резбата а вече мина повече от седмица ама вътре е "бетон" на опаковката пише че в зависимост от залепваните материали стяга от 30 мин до 8 часа Незнам кои уплътнители използваш ама този е много ЯК и много добре уплътнява :

Прикачен файл

picture_006_118.jpg
picture_006_118.jpg (36.87 KиБ) Видяна 3717 пъти
filmatoplo - майстор
:) Дано стане , че нямам време за проба грешка :wink: Сега от стрес няма да ми върви апиритива :wink: до водната проба- утре ,вдругиден .
DELIK - напреднал
Филме, и аз мисля, че трябва де мине малко повече време от 20 минути.
Сподели как мина пробата ако не те мързи! :)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 17

Тема "С какво и как уплътнявате" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: