• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Стефко - специалист
Мунчо написа:
Стефко написа:
А как да разбера дали даден специалист е квалифициран? Трябва да ми покаже някаква тапия ли? И от къде трябва да е издадена тя? От камарата на строителите ли? Това е много важен момент. Защото всеки се пише на майстор - по всяка строителна специалност, не само за камини.
Тапия майстор не прави :yawinkle: Ще Ви дам пример, как са решили проблема във Франция - Има един документ, който е в три части.
Част А - Попълват се данните на фирмата вносител/производител със съответния печат и подпис.
Част Б - Попълват се данните на фирмата/майстора, които извършват монтажа.
Част 3 - Подписва се от клиента, за това, че е запознат с условията на експлоатация и поддръжка.

Колкото до майсторлъка - прати ли Ви до Практикер или друг магазин за материали, бягайте далеч ... :yawinkle:
А кой да ми го прати майстора? Бойко Борисов ли? Или папата?
Мунчо - специалист
Стефко написа:
А кой да ми го прати майстора? Бойко Борисов ли? Или папата?
1. Никой няма да ти го прати, освен ако самия ти не си ББ, или папата :lol:
2. Като не ти се занимава с майстори, отиваш във някоя фирма, поръчваш, плащаш и си патрон :yawinkle:
Стефко - специалист
Това означава ли, че трябва да се правя на ББ? И после да не ме яд на други. :lol: Не, че не мога, но предпочитам майстора, който намеря, наистина да е професионалист.
Мунчо - специалист
Стефко написа:
Това означава ли, че трябва да се правя на ББ? И после да не ме яд на други. :lol: Не, че не мога, но предпочитам майстора, който намеря, наистина да е професионалист.
Ами значи търсиш и после се сърдиш на себе си ... или на ББ :yawinkle:
Transporterr - специалист
Стефко написа:
ако искаш да си един истински ББ, първо ще спазариш камината така, че този дето ти я прави да ти даде някой лев за да тия направи. после като вземе да кади, ще обвиниш 3-главата ламя, снежната кралица, златната ябълка и арменския поп ( може и не в тази последователност) след което ще викнеш неволята да ти я оправи. накрая ще биеш тъпана, че имаш най добрата камина на света и че ако не си бил ти нищо е нямало да стане от тази камина :-D

п.с. всички прилики и разлики с действителни лица и приказни герои, са абсолютно случайни. толкова колкото могат да бъдат..
Стефко - специалист
Transporterr написа:
Стефко написа:
ако искаш да си един истински ББ, първо ще спазариш камината така, че този дето ти я прави да ти даде някой лев за да тия направи. после като вземе да кади, ще обвиниш 3-главата ламя, снежната кралица, златната ябълка и арменския поп ( може и не в тази последователност) след което ще викнеш неволята да ти я оправи. накрая ще биеш тъпана, че имаш най добрата камина на света и че ако не си бил ти нищо е нямало да стане от тази камина :-D

п.с. всички прилики и разлики с действителни лица и приказни герои, са абсолютно случайни. толкова колкото могат да бъдат..
Колега, виждам подписа Ви. Можем ли с Вас да се договорим Вие да ми направите камината? Лентичките по откриването, и клиповете за форума са от мен.

Между другото, получих Вашето ЛС. Благодаря!
бих препоръчал другаря BARD, мисля че ще свърши работата :)
BARD - специалист
Transporterr написа:
Благодаря другарюТранспортир но нямам нужда ти да ме препоръчваш.Ако все пак изпадна до толкова ще ти се обадя. :-D
BARD написа:
Transporterr написа:
Благодаря другарюТранспортир но нямам нужда ти да ме препоръчваш.Ако все пак изпадна до толкова ще ти се обадя. :-D
Мунчо, а сега кажи ми ти, какво да кажа?
нищо.. :?
Стефко - специалист
Или аз съм много тъп, или някой разговаря сам със себе си :?
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Камина, но каква ...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: