• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 117
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Фокси, язък за барута сам си затриваш темата с начина по който тръгна напред с рогата и в други теми. Можеше да се разбере много може би за тази система а и на мен ми е интересно, но когато пускаш тема се предполага че ще отговориш адекватно на зададени въпроси и четящите тук ще придобият представа са какво иде реч. До сега не написа нищо конкректно свързано със заглавието на темата. Нищо лошо, че си решил да се дискутира относно тази система ама ме е яд за Красен, че е свястно момче и можеше да даде много смислени отговори на въпроси зададени от проявяващи интерес защото той поне е ползвател на продукта и като такъв щеше да е полезен.
LazarGanev - "Велик майстор"
Що бе, то не е късно, нали ще заравяме томахавките? :axe:
plastkomfort - специалист
Архивирам файла но пак е голям :?
kalin72 - майстор
plastkomfort написа:
Архивирам файла но пак е голям :?
Качи го някъде, примерно google docs или подобен сайт.
plastkomfort - специалист
Последна промяна от plastkomfort на нед дек 28, 2014 12:34 pm, променено общо 1 път.
kalin72 - майстор
Няма да стане така, шерни го.
fox_vt - майстор
Интересно ви е да се заяждате нали :-D Темата е написано за какво е но никъде не е написано че аз трябва да отговоря.Потребителите с този котел ще обменят опит, но те са малко това е факт.Излязъл съм с рогата,и грейко имали такива неща.Абе хора вие какво искате да видите за тези пари космически кораб ли.Това понятие космическа технология го измислихте вие.Стига вече дрязги аман вече :axe: с течение на времето ще се проявят проблемите, засега работи.Ганев как да напиша нещо конкретно,я прочети темата отначало и виж всички отрицателни и нападателни мнения.Аз каквото имах да напиша написах, останалото е от собствениците на този котел.
vrangelov - специалист
n.ganev написа:
...а що се отнася за интернет свързаност - при всеки един продукт се предлага като допълнителна екстра по желание.
Колко би струвала една такава екстра (много е важно да е мониторинг и управление, като мониторингът да се с графики), ако се закупи отделно от (заедно с) горелката и котела. Има ли подходящи за GREYKO? Колко би струвал монтажът? Променя ли гаранцията? Ако може с линкове и то само към добри продукти, моля!

Поздрави!
kalin72 - майстор
Ето ти братята сърби, питай ги:
http://ecopell.rs/products.html
Поляците също имат.
LazarGanev - "Велик майстор"
vrangelov, за какви цели ще се ползва и с каква горелка?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 117

Тема "Пелетен котел Torch, проблеми, настройки и ползване." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: