вт дек 08, 2020 2:41 pmsyncho написа:Не не съм на него.вт дек 08, 2020 10:37 amGustoraveli написа:А какво те кара да мислиш, че тази инсталация е наше дело? Дори котелът не е взет от нас. Длъжен ли съм да го поддържам? Не съм. Винаги съм помагал, дори и когато продуктите са взимани от конкуренти, които не могат да окажат техническа поддръжка, въпреки, че не би трябвало. Казах да не пипа, защото съм 100% сигурен, че ще омаже повече нещата от колкото да ги оправи.пон дек 07, 2020 9:28 amsyncho написа: Помниш ли като го избираше котела, че ти казах, че ще ти е големичък?Сънчо, що не помогнеш нали си представител на LA NORDICA??
Относно двата котела... мда г/д са еднакви, но като настройки по-добре да не пипаш сам там.
Aз като работя с Веселин вносителя на Равели, как ни се получават нещата??
Няма такова нещо не барай тук, там, и т. н.
Имахме проблем с новия WiFi модул, на който не му достигнаха два волта захранване от платката. За 25 дни италианците
ни изпратиха допълнителна платка с отделно захранване. Проблемът беше решен, така се работи!
А не, не барай там...
Имам една идея, с която евентуално би могло да му се получи, но му загубих телефона да му звъннаАко намери моя да ми звънне да му кажа евентуално как биха могли да се оправят нещата.
Какво означава като инверторен климатик? Двете системи като цяло са две тотално различни и като начин и като функция и като тип инсталации и какво ли още не. Ако имаш предвид, че поддържа постоянна температура в помещенията, това се прави от инсталацията, а не от източника на отопление.
Gustoraveli написа: Работя на енергиен котел с чипс в тец, австрийски и още един газов.Ние правихме един такъв преди много времеда не би да работиш на него?
Знаеш много добре, че и други фирми предлагат La Nordica и не са в час с настройки софтуер.