Rumen89 написа:Здравейте, аз имам последен въпрос относно настройката на горелката, спрямо инсталацията ми. Котел е чугунен, 46 киловата, с горелка рб 20. Системата е свързана с 2 помпи, но не разделени на първи и втори етаж, а е свързана последователно. Сега в това време държа горелката да работи между 69 и 75 градуса и се контролира от термоглави на всички радиатори. Трябва ли да държа толкова високи градуси след като радиаторите в долната част са студени, а в горната топли? В момента работи предимно на 2ра и понякога на първо но ако намаля температурната например на 65 градуса ще работи предимно на 3та и 2ра за кратко. Какво може да ме посъветвате да направя? Иска ми се да мога и да използвам стайният термостат за единият етаж защото представлява едно голямо помещение и да го свържа с едната помпа. Дори имам възможност да си взема още един стаен термостат но няма как да разделя етажите на две.Румба, интернет управляем стаен термостат салус IT 500 и приставка IT300- необходима за две независими отоплителни зони може би ще ти свърши работа ( ако не те бърка цената де

п.п. да не се счита за реклама- не продавам, само ползвам...