• 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 518
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Rumen72 написа:
Баси, мойту разход идва 1,043 кила ма час , ама съм с 2 санта фибрант върху тухла четворка и 3 санта на таваните !!! За 105 квадрата !!! Или ми е калпав фаера или да са таковам у мастора :)!
Баси-маси, туй то.
На минус 10, ако излезеш със супер вълнен шлифер, дали ши ти е топло?!!
Нали знаеш ко е шлифер?
Па и разхода ти е пирфектен, ко искаш? Балтон му е мамата.
Ни са таковай ощи, ши са научиш!
Rumen72 - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
Rumen72 написа:
Баси, мойту разход идва 1,043 кила ма час , ама съм с 2 санта фибрант върху тухла четворка и 3 санта на таваните !!! За 105 квадрата !!! Или ми е калпав фаера или да са таковам у мастора :)!
Баси-маси, туй то.
На минус 10, ако излезеш със супер вълнен шлифер, дали ши ти е топло?!!
Нали знаеш ко е шлифер?
Па и разхода ти е пирфектен, ко искаш? Балтон му е мамата.
Да бе да, ми тия 0,043 ми бъркат у здравето , ши треа слагам 5 санта вата и сайлинг, чи дано са оправи! :-)
Rumen72 написа:
Да бе да, ми тия 0,043 ми бъркат у здравето , ши треа слагам 5 санта вата и сайлинг, чи дано са оправи! :-)
Хахаааа, готян си.
Сайдинга не го харесвам, ама ако ши та стопли...?!!
Ши са упрай се някак.
Rumen72 - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
Rumen72 написа:
Хахаааа, готян си.
Сайдинга не го харесвам, ама ако ши та стопли...?!!
Ши са упрай се някак.
а мерси за подкрепата , стана ми е едно топло топлооо - на душата! Инак ко стана с Притито , завря ли най после , гледам 14 страници го мъчите?
martolk - специалист
Дано някой модератор разчисти, че в противен случай няма смисъл да следя темата...
Rumen72 - специалист
martolk написа:
Дано някой модератор разчисти, че в противен случай няма смисъл да следя темата...
:axe: :axe: :axe: Сакън, нимой тъй, ти ко искаш - като темата за горелки грейко ли! 835 страници - само за горелка , нема кно да та накара да са усмихнеш??? То грейкото - песен горелка - за 30 минути са разглобява и за още толкоз са сглобява , ку потренираш малко и като АК 7.42 - за 15 ша сможеш!
martolk написа:
Марти, следиш и отсяваш квото ти е нужно.
В тоя свят има много баластра. А социалния момент отчиташ ли го или ти не си човек?
martolk - специалист
Понякога и аз не съм сигурен дали съм човек... Относно социалния момент, обикновено се практикува в теми като "Говорилня", "Общи дискусии" или други подобни. После, защо някой задава тъпи въпроси, а не чете темата... Ами как да я чете като 5 страници двама-трима упражняват хуморески?
martolk написа:
Понякога и аз не съм сигурен дали съм човек... Относно социалния момент, обикновено се практикува в теми като "Говорилня", "Общи дискусии" или други подобни. После, защо някой задава тъпи въпроси, а не чете темата... Ами как да я чете като 5 страници двама-трима упражняват хуморески?
ОК, както са казва на френски. Разбрах та.
В тая тема съм само по темата. Ако та дразня другаде, свиркай!
Хм, нямам работа тука, щото нямам Бижу.
Ахааааа да съм по краен, ама от мене да мине.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон яну 29, 2018 9:29 pm, променено общо 1 път.
Rumen72 - специалист
martolk написа:
И кво те интересува за Бижуто , такваз инструкция нямаш ли ? 65 странички само !
Прикачен файл:
1.jpg
1.jpg (10.77 KиБ) Видяна 1699 пъти
Ако нямаш и ти е мъка - https://www.greyko.com/%D0%BF%D0%B5%D0% ... %BD%D0%B8/ - най отдолу има "изтегли в .pdf
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 518

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: