Най - вълнуващия въпрос зимно време.
-penata- написа:
Как мога да изкарам пламъка по напред горелката отпред е почти празна а отзад много пълна
Почисти от нагар, ама сериозно, не през пръсти! До гладко.
Ако това не е достатъчно, увеличавай леко подаването! Прави го с малки стъпки!
-penata- - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
-penata- написа:
Как мога да изкарам пламъка по напред горелката отпред е почти празна а отзад много пълна
Почисти от нагар, ама сериозно, не през пръсти! До гладко.
Ако това не е состатъчно, увеличавай леко подаването! Прави го с малки стъпки!
Почистена е преди два дни идеално няма никакъв нагар като увелича дозата започва да пада отстрани не отпред
-penata- написа:
Почистена е преди два дни идеално няма никакъв нагар като увелича дозата започва да пада отстрани не отпред
Не знам в какъв режим ти работи горелката, но за да пада отстрани, имаш нагар. Не си почистил изцяло главата на горелката до напълно гладка повърхност или режима на работа в комбинация качество на пелети е кофти.
Провери капачето отпред да не си забравил отворено, след почистването!
-penata- - специалист
Капачето е затворено изчистена е идеално.Може ли някой да качи клип на грейко на което настройките са му както трябва направени и пламъка се смята за добър :)
lz2skt - специалист
Някой да е пробвал по-продължително да гори домбаски натрошени на дребно въглища в Грейко РБ ?Имаше в Ю туб един от пишещите в форума беше качвал клип на кратковременна работа на въглища.
Rumen72 - специалист
lz2skt написа:
Някой да е пробвал по-продължително да гори домбаски натрошени на дребно въглища в Грейко РБ ?Имаше в Ю туб един от пишещите в форума беше качвал клип на кратковременна работа на въглища.
Първо си купи резервна глава и свестен ЮПС - и тогаз пробвай - просто препоръка!
lz2skt - специалист
Бях чел ,че са я пробвали на пелети от въглища в фирмата производителка...Заводската глава предполагам ще издържи на тези градуси...нали е от спец неръждавейка и се охлажда с въздух ?
Rumen72 написа:
....... и свестен ЮПС - и тогаз пробвай - просто препоръка!
Я кажи за тва, чи ни са сещам! Ако е само заради мен, няма нужда.
Rumen72 - специалист
Rumen72 написа:
Е па - ако угасне тока и горелката е на макс и помпата спре - може и мазало да стане - щот естествена тяга през дупките и през вентилатора - пък въглищата си горяяяят и...., затуй ЮПС !
Rumen72 написа:
Rumen72 написа:
Е па - ако угасне тока и горелката е на макс и помпата спре - може и мазало да стане - щот естествена тяга през дупките и през вентилатора - пък въглищата си горяяяят и...., затуй ЮПС !
Ахаааа, Ясо.
Ма няма страшно, нека си догарят. Няма точец, няма ново подаване. Се едно си свършил.....с подаването и край.
Сигурно намекваш за калоричността на въглищата и издържливостта на Горелкото?!

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: