-penata- написа:Как мога да изкарам пламъка по напред горелката отпред е почти празна а отзад много пълнаПочисти от нагар, ама сериозно, не през пръсти! До гладко.
Ако това не е достатъчно, увеличавай леко подаването! Прави го с малки стъпки!
-penata- написа:Как мога да изкарам пламъка по напред горелката отпред е почти празна а отзад много пълнаПочисти от нагар, ама сериозно, не през пръсти! До гладко.
Трифон П.Трифонов написа:Почистена е преди два дни идеално няма никакъв нагар като увелича дозата започва да пада отстрани не отпред-penata- написа:Как мога да изкарам пламъка по напред горелката отпред е почти празна а отзад много пълнаПочисти от нагар, ама сериозно, не през пръсти! До гладко.
Ако това не е состатъчно, увеличавай леко подаването! Прави го с малки стъпки!
-penata- написа: Почистена е преди два дни идеално няма никакъв нагар като увелича дозата започва да пада отстрани не отпредНе знам в какъв режим ти работи горелката, но за да пада отстрани, имаш нагар. Не си почистил изцяло главата на горелката до напълно гладка повърхност или режима на работа в комбинация качество на пелети е кофти.
lz2skt написа:Някой да е пробвал по-продължително да гори домбаски натрошени на дребно въглища в Грейко РБ ?Имаше в Ю туб един от пишещите в форума беше качвал клип на кратковременна работа на въглища.Първо си купи резервна глава и свестен ЮПС - и тогаз пробвай - просто препоръка!
Rumen72 написа:....... и свестен ЮПС - и тогаз пробвай - просто препоръка!Я кажи за тва, чи ни са сещам! Ако е само заради мен, няма нужда.
Трифон П.Трифонов написа:Е па - ако угасне тока и горелката е на макс и помпата спре - може и мазало да стане - щот естествена тяга през дупките и през вентилатора - пък въглищата си горяяяят и...., затуй ЮПС !Rumen72 написа:....... и свестен ЮПС - и тогаз пробвай - просто препоръка!Я кажи за тва, чи ни са сещам! Ако е само заради мен, няма нужда.
Rumen72 написа:Ахаааа, Ясо.Трифон П.Трифонов написа:Е па - ако угасне тока и горелката е на макс и помпата спре - може и мазало да стане - щот естествена тяга през дупките и през вентилатора - пък въглищата си горяяяят и...., затуй ЮПС !Rumen72 написа:....... и свестен ЮПС - и тогаз пробвай - просто препоръка!Я кажи за тва, чи ни са сещам! Ако е само заради мен, няма нужда.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: