Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Ааа, бандааааа, за ламбда си разбутвам рахатя и пари ши похарча биля. Да н'са чудя аз, га ши муй малку или пък.... Друго си е афтоматиката.
vesonp1 - специалист
Здравейте?
Да ви питам:
Понеже вече свършва този сезон, кога е най-добре да се купят пелети(дървестни) за следващият?
Каква е логиката да почнат да се вдигат към юли,август например.....единствено, че повече народ почват да търсят, а те не могат да смогнат да ги произвеждат ли?
Ако е така....не би ли трябвало в момента да са най-евтини.....щото почти никой не търси сега?
vesonp1 написа:
Здравейте?
Да ви питам:
Понеже вече свършва този сезон, кога е най-добре да се купят пелети(дървестни) за следващият?
Весо, дърва са купуват от април нататъка и ........някои си ги горят пресни и скъпи.
Опитът ми с пелетите е скромен. Започвам да са ослушвам и оглеждам от началото на Май.
Баш тогас е свършил сезона на печките.
Не знам как стои въпроса с производството, насищането на пазара и те тая иконочическа подробност.
За 50-100 лв. на сезон няма да обеднея. Беден съм за доста повече, ма финикийците далеч не са всичко.
Radoslaw - специалист
Прикачен файл:
ecoLINK4.jpg
Трифон П.Трифонов написа:
Ааа, бандааааа, за ламбда си разбутвам рахатя и пари ши похарча биля. Да н'са чудя аз, га ши муй малку или пък.... Друго си е афтоматиката.
Няма лошо.Контролер с дистанциооно+ламба модул+интернет модул+кабел за връзка с компютър, точно толкова колкото ти струва горелката - 2000лв.Избора си е твой.За съжаление горелките и контролерите ще стават все по хубави но и по скъпи.

Прикачен файл

ecoNET_plum_new.jpg

Прикачен файл

ecoLAMBDA_plum_modul.jpg

Прикачен файл

ecoMAX910_panel.jpg
Radoslaw написа:
Прикачен файл:
ecoLINK4.jpg
Няма лошо.Контролер с дистанциооно+ламба модул+интернет модул+кабел за връзка с компютър, точно толкова колкото ти струва горелката - 2000лв.Избора си е твой.За съжаление горелките и контролерите ще стават все по хубави но и по скъпи.
Кулега, преди 4ри месеца и немножко больше, та питах нещо по темата. Десет дена отдавна минаха...
Приемам, че ми отговаряш в открито писмо, само не разбрах помогна ли с менюто на български?
gnt69 - майстор
Radoslaw написа:
Много скъпо бре тез поляци парите ги нямат за нищо. На мене не ми трябва. Ще докараме ефективност +10%, и живот и здраве след 20 години ще избием цената на контролера.
gnt69 написа:
Radoslaw написа:
Много скъпо бре тез поляци парите ги нямат за нищо. На мене не ми трябва. Ще докараме ефективност +10%, и живот и здраве след 20 години ще избием цената на контролера.
Русе, аз ши почакам Грейко да напраят нещо по въпроса....ивинтуално.
Ако ще да ни т.....т, поне наще да са.
......то се са си наще, ама........
gnt69 - майстор
Русе, аз ши почакам Грейко да напраят нещо по въпроса....ивинтуално.
Ако ще да ни т.....т, поне наще да са.
......то се са си наще, ама........
Ам ша чакаме ама на топло. Ти си нашта надежда, като минаваш край офиса на натурела черпи мацките белким разсекретят и пуснат за свободна продажба модула със ламбда управление.
Поздрави. :partyman:
gnt69 написа:
..... и пуснат за свободна продажба модула със ламбда управление.
Поздрави. :partyman:
Дано намеря хубавата Елена, в офиса!
Инак, калесвам ги Грейко и Натурела, сначале.
yotebote - помощник
А ''неуспешната'' 1.7/1..... имаше ли показания за обороти?
Да има показания за обороти аз съм с нея, ама може ли някой накратко да обясни защо я наричате "неуспешна, несполучлива ит.н" какъв и е проблема и има ли смисъл да сменям софтуера и. :yawinkle:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: