• 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 130
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Въх, удари на камък!
pechkata - специалист
съб авг 29, 2020 9:36 amТрифон П.Трифонов написа:
Въх, удари на камък!
На ти сега Натурела със цветен телевизор... :?
А уж беше №1... :supz:
pechkata - специалист
Трифоне ти си прав за подаването на гориво у горивната камера на горелката - няма нищо общо със Притито...
pechkata - специалист
Филме ти няма ли вземеш отношение по въпроса...
- температурата на водата не можеш да я свалиш под 60 гр.
- циркулационната помпа не можеш да я включиш под 55 гр.

За това лайно става дума...

Прикачен файл

ST830018.JPG
ST830018.JPG (100.03 KиБ) Видяна 1039 пъти
filmatoplo - майстор
:wink: Така ви се пада ,то какво беше преди -ма не може ли от 35 да включва :wink: Температурата на водата може да се свали :wink: за помпата -не.
Типичен пример за "информиран избор".
Това е цензурираният ми коментар.
То всеки настройчик, та затова почнаха да се скъсяват шнекове, разни други дертове...
Много правилно, че Грейко орязаха Интернет бърникането, а сега и още "санкции".
Натурелаският контролер си е добър.
Перфектно оръжие в нечии ръце може да се превърне в обикновена тояга.
filmatoplo - майстор
:wink: На един човек му настройвам камината Грейко -меря дебит на шнека,калибровам ,възду,мъздух ,два дни ходя до тях и я наблюдавам и ако трябват корекции правя ,виждам го след месец :wink: питам - как е камината -аа аз след теб си върнах заводските настройки :lol: :lol: :lol: чувал съм ,че колеги прекратяват гаранция за подобни барникания по контролера. :wink:
pechkata - специалист
съб авг 29, 2020 7:23 pmfilmatoplo написа:
:wink: Така ви се пада ,то какво беше преди -ма не може ли от 35 да включва :wink: Температурата на водата може да се свали :wink: за помпата -не.
Е какъв е ефекта при положение че помпата включва на 55 градуса - а водата на котела на 50 градуса...?
LazarGanev - "Велик майстор"
Ефектът е точно какъвто трябва - изчакване на да се вдигне температурата на водата в нормални граници. Камината съоръжение на твърдо гориво и не е нормално да работи с температура на връщащата вода под 45-50 градуса.
filmatoplo - майстор
Да ,сега е направено както трябва да е ,защото когато аз го кажа ,слушам -кой си ти . :wink:
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 130

Тема "НАТУРЕЛА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: