• 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 130
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
В смисъл -задаваш 60 гр и какво да се случи. Аз например на горелките модулацията я правя 8-4-0 и температурата я правя 68 гр. Съвсем сериозно ,имам двама които -единия иска температура на водата в котела 80 градуса ,а другия още по уникален -иска Връщащата вода да му е 90 градуса :shock:
Последна промяна от filmatoplo на нед авг 30, 2020 12:18 pm, променено общо 1 път.
pechkata - специалист
нед авг 30, 2020 12:09 pmfilmatoplo написа:
В смисъл -задаваш 60 гр и какво да се случи.
Примерно 60 гр. задание и от хистерезиса ако е задание 5 гр. горелката достига 55 градуса Т на котела...
filmatoplo - майстор
Това се прави с модулацията ,както и от мощностите . Щото ако си директно на 55 градуса ,и както гледам с модулация 10 гр -то още на 45 гр ще модулира .Не разбирам какво искаш точно да постигнеш -имаш всичко необходимо да го направиш.
Последна промяна от filmatoplo на нед авг 30, 2020 12:22 pm, променено общо 1 път.
pechkata - специалист
нед авг 30, 2020 12:09 pmfilmatoplo написа:
В смисъл -задаваш 60 гр и какво да се случи. Аз например на горелките модулацията я правя 8-4-0 и температурата я правя 68 гр. Съвсем сериозно ,имам двама които -единия иска температура на водата в котела 80 градуса ,а другия още по уникален -иска Връщащата вода да му е 90 градуса :shock:
Е точо това те питам...
pechkata - специалист
Е онзи идиот “Лазар Ганев“ защо не ми отговори като тебе..?
Значи няма да се ходи до Натурела и никъде нищо няма да пиша... :supz:
filmatoplo - майстор
Ся Лазар мисли и не намира думи :wink: Пак повтарям ,че чрез модулацията и чрез намаляне на мощност можеш да ограничаваш температурата . Намаляне на мощността имам предвид -да промениш подаването в секунди пелети ,както и да разтеглиш цикъла за която си пожелаеш мощност .
filmatoplo - майстор
Не е хубаво да се обиждат колеги ,от Лазар може много да научиш,то е и писано от него за всичко по въпроса назад в темата.През годините Грейко има обратна връзка както с клиенти ,така ис дистрибуторите монтажници ,и функциите се подобряват .Грейко няма за цел да си компрометира продуктите.Нормално е на някой да не му е ясно ,и аз първата горелка я гледах като голям камък-и признавам си на двора и запалих пелетите с вестник . :lol:
pechkata - специалист
Филме голям си...
Чел съм на Лазар на коментарите чел съм и твоите - разликата е огромна...
И Филме пак казвам голям си...
filmatoplo - майстор
Тук има много информация ,хората споделят ,и аз няучавам по нещо :wink:
А Печката доказа колко е малък.
Язък че съм са абил, ма белким е от полза другиму.
Просто момче не мож го покри.
Лазар бил.....хахааааа!!!
Печка, на дет си са запътил, аз са връщам и гъби бера. На мене и барбекюто ми е Грейко, а горелката вече не ми е интересна.
https://photos.app.goo.gl/148nfFou2qLBW2b79
https://photos.app.goo.gl/4uazTpekUNWSYZQn8
Обмислям пелетизиране, а софтуера ще е от Натурела.

Бисер си, Бисеееер.
вт фев 19, 50659726 5:13 ampechkata написа:
Е онзи идиот “Лазар Ганев“ защо не ми отговори като тебе..?
Значи няма да се ходи до Натурела и никъде нищо няма да пиша... :supz:
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на нед авг 30, 2020 4:59 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 130

Тема "НАТУРЕЛА" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: