• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 315
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Bobivan - специалист
Що бе,може да има ама да е на 5!!!
LazarGanev - "Велик майстор"
Може, ама какъв е смисъла, освен ако не е заварено положение?
chrantov - напреднал
Може, я... моите "велики майстори" бяха сложили (по мое настояване, разбира се) без да ме предупредят термоглави на радиаторите още докато котелът беше на твърдо гориво... в резултат на няколко пъти щеше да тръгне на свидане със събратята си... :lol:
turistak - специалист
LazarGanev написа:
ей, някой да не сложи термоглави на котел на твърдо гориво - опасно е!
а дали е проблем на пелетна горелка фероли да се турят тепмоглави на радиаторите?
LazarGanev - "Велик майстор"
Неее, на пелети може, там се контролира горивния процес.
filmatoplo - майстор
Може да се сложат термоглави на котел на твърдо гориво, обаче той най малко трябва да е пиролизен с по прецизно регулиране на горенето , допълнително инсталацията трябва да е обурудвана със акумулиращ съд да поема излишната топлина , на радиаторния кръг или да има консуматори без термоглави , помпата да е със електронно регулиране на дебита, монтиране на диференциален байпас .Ама някой неща не са за направисам , аз как не си правя ракета. :)
kok - специалист
Е пиши в темата за пелетни горелки де :)
glorious - специалист
Така...аз съм готов :-D . Честита Нова Година!
Та готов съм със сметката :

По предложение на колегата Ганев, постът е цитиран в темата:
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 081#307081

Там можете да четете и коментирате системата и резултатите на колегата glorious.
8180
glorious - специалист
Имаме ли колега горящ пелети на "Средна гора"АД Стара Загора, искам да взема 3-4 чувала да ги изпробвам, да знам лятото какво да правя?
biser80 - специалист
Здравейте колеги .Може и да ви е смешно ,но какво е "пелети" и "домашен кокс" Благодаря :?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 315

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: