Относно финансовата целесъобразност на кутийките, във функцията им като отпадък.
1 вариант.
Купуваме си бира, пием си я, и складираме кутийките. Разликата между бира в стъкло и кен е около 25ст. За направата на сл колектор 2/1м. ще са нужни 205 кутийки. От тук излиза цена на к-те 51,25 лв. Като добавим 2 тубички термоустойчив силикон, по 8лв. , цената набъбва до 67.25лв.
2 вариант.
Наемаме Клошар за 10ст. на кутийка. Цена на кутийките плюс силикон, излиза 36,50лв.
3 вариант.
Самонаемаме се като Клошар и тръгваме на лов за кутийки, по кофите за смет.
Цена на кутийките 0лв. плюс силикон - 16лв.
Бонусите от последните два варианта са:
- изтънчения и незабравим аромат на кутийки
- вълнуващи преживявания с представители от рода на инсектите.
- при повече късмет среща с Жълтият Гост
Аз лично не бих затоплял въздуха на стаята в която спят децата ми с такова биоактивно устройство.
Колега jordanvass, единствените случай при които се ползват кръглата и параболичната форма, при СК, е когато изпълняват функцията на концентратори. В конкретния случай е тъкмо обратното.
1 вариант.
Купуваме си бира, пием си я, и складираме кутийките. Разликата между бира в стъкло и кен е около 25ст. За направата на сл колектор 2/1м. ще са нужни 205 кутийки. От тук излиза цена на к-те 51,25 лв. Като добавим 2 тубички термоустойчив силикон, по 8лв. , цената набъбва до 67.25лв.
2 вариант.
Наемаме Клошар за 10ст. на кутийка. Цена на кутийките плюс силикон, излиза 36,50лв.
3 вариант.
Самонаемаме се като Клошар и тръгваме на лов за кутийки, по кофите за смет.
Цена на кутийките 0лв. плюс силикон - 16лв.
Бонусите от последните два варианта са:
- изтънчения и незабравим аромат на кутийки
- вълнуващи преживявания с представители от рода на инсектите.
- при повече късмет среща с Жълтият Гост
Аз лично не бих затоплял въздуха на стаята в която спят децата ми с такова биоактивно устройство.
Колега jordanvass, единствените случай при които се ползват кръглата и параболичната форма, при СК, е когато изпълняват функцията на концентратори. В конкретния случай е тъкмо обратното.
Последна промяна от tgv на вт дек 13, 2011 1:40 pm, променено общо 1 път.