• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Petko kiryakov - напреднал
n.ganev написа:
diana_ganeva написа:
обаждахме се на фирмата на тел. на потребителя но и там нищо, не искат да дойдат.
Първо се проучва и пита после се купува. Вие сте тръгнали отзад напред и сега къде? - във форумите естествено. Поне сте я взели ефтинко и сигурно е имало лека промоцийка, че и доставката е била безплатна.
Нормално ! Цената и е определяща но нека бъдем реалисти колко хора са готови да отделят 8-9 хил лева за еквивалента и от италия ? А и притито е с италянска електроника ? Може би е въпрос на време майсторите да се позанимават с нея !
LazarGanev - "Велик майстор"
Fureto написа:
:? За бисолид не прочетах никакви негативи
Fureto написа:
В сравнение с бисолид грейкото иска постоянни настройки,поне така пишат във форумите
Нама какво да им четеш на негативите, нека си ги пишат! Кво му е на Бисолида - купуваш го ефтинджос, сменяш му управлението с натурелско и си ти. Само няма да взимаш калпави пелети.
Какво ще рече, че Грейкото иска постоянни настройки? Моите са постоянни от 4 години :?
Petko kiryakov написа:
Може би е въпрос на време майсторите да се позанимават с нея !
Най-добре е да се осигури един фотьойл до камината за майстора, за да ти е постоянно под ръка и да се занимава с нея докато гостите са в къщи :wink:
LazarGanev написа:
Petko kiryakov написа:
Може би е въпрос на време майсторите да се позанимават с нея !
Най-добре е да се осигури един фотьойл до камината за майстора, за да ти е постоянно под ръка и да се занимава с нея докато гостите са в къщи :wink:
А вие какво препоръчвате ? Нещо еквивалентно за цената не говорим , но поне качеството да го бива ?
Не случайно качествените вградени камини на пелети са скъпи и са рядкост. За разлика от камината на дърва, която е само една водна риза и можеш да си я вграждаш както искаш, то пелетната камина е сложно съоръжение, което иска поддръжка и обслужване, иска лесен достъп, иска скъпи части, иска много опит на конструктора. Всички тези неща се разминават с мнението ми за цитирания бг производител, така че чудеса няма как да очакваме. :)
n.ganev - майстор
Прикачен файл:
IMG_20161023_181034.jpg
Petko kiryakov написа:
А вие какво препоръчвате ? Нещо еквивалентно за цената не говорим , но поне качеството да го бива ?
Тук не е място за реклами [-Xии
Днес пуснах една такава в Габрово като тази в офиса ми
n.ganev написа:
Прикачен файл:
IMG_20161023_181034.jpg
Petko kiryakov написа:
Тук не е място за реклами [-Xии
Днес пуснах една такава в Габрово като тази в офиса ми
Тази не е за вграждане има хора които търсят естетика в дома си и не биха предпочели този вариант а за вграждане каквото точно е проблемната прити , поразрових се и намерих mcz vivo pellet hydro които са доста хубави но наблюденията са ми само за външен вид !
diana_ganeva - помощник
Дава грешка която не съществува в инструкциите А 00. От поддръжката на фирмата установиха че някакъв датчик не работи ,отстраниха го но след няколко часа работа пак даде същата грешка
filmatoplo - майстор
:) Догодина и аз съм с такава камина от снимката.
olelemaiko - специалист
каската с печката ли ходи.да не е опасно нещо.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17

Тема "Отопление на пелети първи стъпки...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: