• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 19
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andro440 - майстор
Виадруса е всегоривен ,с горелка или без ,гори даже автомобилни гуми ,поставен на пиедестал и повдигнат ,става изключително добра машина за отопление , а относно икономията всичко е зависимо ,най вече от човешкия ресурс и уменията на собственика му!Аз не се оплаквам , с 300 лв изкарах зимата ,даже и сега си гори и съм на отворени прозорци
phantom_ - специалист
andro440 написа:
Виадруса е всегоривен ,с горелка или без ,гори даже автомобилни гуми ,поставен на пиедестал и повдигнат ,става изключително добра машина за отопление , а относно икономията всичко е зависимо ,най вече от човешкия ресурс и уменията на собственика му!Аз не се оплаквам , с 300 лв изкарах зимата ,даже и сега си гори и съм на отворени прозорци
Това какво общо?С кое във темата?Като си искарал зимата с 300лв. Ок но защо си сложил горелка тогава?Това с икономията точно при теб не мисля че го има особенно с отворените прозорци :wink: Мислиш ли че си открил топлата вода?Хамалуването на тея виадруси ми идва в повече, аз не искам да съм кюмюрджия :wink:
andro440 - майстор
phantom_ написа:
andro440 написа:
Това какво общо?С кое във темата?Като си искарал зимата с 300лв. Ок но защо си сложил горелка тогава?Това с икономията точно при теб не мисля че го има особенно с отворените прозорци :wink: Мислиш ли че си открил топлата вода?Хамалуването на тея виадруси ми идва в повече, аз не искам да съм кюмюрджия :wink:
много общо има ,колега и знаеш ли защо ,защото ,не съм открил топлата вода ,а от студена правя топла с евтино гориво .Ако си мислиш ,че нещо лъжа -ела и виж ,постигам това с евтина суровина ,хамалогията е същата ,както при пилетите,разликата е в цената и идеята , 20 години горих въглища и дърва -ти на колко години си ?
phantom_ - специалист
Ясно че от студена правиш топла :) но това че са ти отворени прозорците не е икономия :wink: хубавото при теб е в горивото.И евала и на теб че си споделил снимки на твоята горелка :prayer: За годините мога да кажа че не съм на много но са достатъчни около 10г бях с Виадруса и бях кюмюрджия, последните 3-4 съм с дакон24кв и се родих откъм обслужване,но иска смяна вече и затова се ориентирах пак към стария виадрус но вече с горелка и пиедесталче :roll:
andro440 - майстор
phantom_ написа:
Ясно че от студена правиш топла :) но това че са ти отворени прозорците не е икономия :wink: хубавото при теб е в горивото.И евала и на теб че си споделил снимки на твоята горелка :prayer: За годините мога да кажа че не съм на много но са достатъчни около 10г бях с Виадруса и бях кюмюрджия, последните 3-4 съм с дакон24кв и се родих откъм обслужване,но иска смяна вече и затова се ориентирах пак към стария виадрус но вече с горелка и пиедесталче :roll:
нещо се разминаваш в мненията си за виадрус-чето
andro440 - майстор
phantom_ написа:
Виадруса може да се преобрази в много варианти и в зависимост от нуждите .Винаги ще остане един от доказаните котли . Друг е въпроса ,как ще го вкараме в режим и как ще го преработим .Аз лично не бих го сменил за тенекиен котел ....три сезона !
phantom_ - специалист
Да не превръщаме темата за Виадруса какъв котел е!Нещо за горелката ми да кажеш/препоръчаш?
energo - специалист
Ето Виадрус с Екоенергия...
Супер доволен съм,както и приятелите който са с такава горелка(има и с бошови котли).

Прикачен файл

viber image.jpg

Прикачен файл

viber image (2).jpg

Прикачен файл

IMG_20161006_163224.jpg
phantom_ - специалист
Браво колега много добре се е получило.Разхода на въглища падна ли като сложи горелката?
energo - специалист
phantom_ написа:
Браво колега много добре се е получило.Разхода на въглища падна ли като сложи горелката?

Естествено...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 19

Тема "Всегоривна горелка направи сам" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: