• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ср авг 12, 2020 7:41 pmfilmatoplo написа:
Айде Грейко копирай .За мен е престъпление ..пелетните котли на есен да Не са с това качество.
Сезирай Гешев!
filmatoplo - майстор
:) Ти кое би предпочел -такъв котел ,или допотопните горелки,шнекове,бидони,маркучи ,пушляци. :wink: Под Ти имам предвид всеки. :) Идеятя я давам на Грейко защото ми харева да се развият ,престъпление казвам -въобще за пазара -да не се продават допотопните пародии . :wink:
n.ganev - майстор
sveto написа:
вт авг 04, 2020 12:20 pmsveto написа:
вт авг 04, 2020 11:49 amТрифон П.Трифонов написа:
Минималната може и 1кВ :cool:
Производителят дава спецификации за които е гарантирано стабилно горене и добро КПД. Добрите тунери слизат доста надолу, но са малко и въпреки всичко с цената на компромиси.
Принципно, колкото по малка е максималната мощност, толкова по надолу ще е и възможната минимална.
Дали ще работи добре на доста малка система - около 10KW, каквато е моята?
А Грейко Бижу 16 KW добре ли ще е? Понеже никъде не намирам колко и е минималната мощност.
Минималната може да е и един кВ
ср авг 12, 2020 8:09 pmfilmatoplo написа:
:) Ти кое би предпочел -такъв котел ,или допотопните горелки,шнекове,бидони,маркучи ,пушляци. :wink: Под Ти имам предвид всеки. :)
Да не ми се налага да чета по форуми, че да ми обясняваш кое бих предпочел, понеже...
Нали ти е ясно? "Ш" като към всички. Оня ден едина брат ма убеди, както и сички тука, съвсем професионално и бизнес обосновано, защо е нужно да са поарчи толко, че видиш ли...Другия брат ти сам издаде ко има в "шоурума", а първия рече, че сал зарад клиентите било зер. Да видели, а монтажниците да са учели. Другата причина не са сетихте ни един.
Ти кво ползваш и защо? Как привлече и убеди клиенти, освен едната гола приказка?

Ганев, ти ма застреля уа, Брат! Хахаааа, виждам им физиономиите. Нормално е на мене да не вярват де. Уж четат, ма си пишат глупости.
LazarGanev - "Велик майстор"
От гледна точка на сервиз, котел с външна горелка е много по-лесен за обслужване, а пушеците зависят най-вече от комина и качеството на пелетите. През изминалата зима най-големи проблеми имахме с една камина - кофти комин и калпави пелети и кухнята - лисичарник. За всяко жилище трябва да се намери най-подходящия вариант за котел
ср авг 12, 2020 8:32 pmLazarGanev написа:
От гледна точка на сервиз, котел с външна горелка е много по-лесен за обслужване, а пушеците зависят най-вече от комина и качеството на пелетите. През изминалата зима най-големи проблеми имахме с една камина - кофти комин и калпави пелети и кухнята - лисичарник. За всяко жилище трябва да се намери най-подходящия вариант за котел
Аааа, чакай сега! Те тес работи са ясни и проблем с интелигентния потребител няма. Средностатистическия е друга бира.
На Филма гледната точка е друга. Не знам ко го сърби, ма се дава наклон на Грейко. Маркетинг мейкър ли са цани, не го знам?
Дано зема полагаемото за напъването, а аз да зема да получавам толко, че да не диря тънката по форумите!
Ае, и дано нема Обидени!
filmatoplo - майстор
.Що Грейко ли ,ами те базата я имат ,малко само да побутнат и са готови .Второ разполагат с сервизната и дистрибуторска мрежа ,и пазара точно от такъв продукт се нуждае -заслужава .Аз казвам ,че мина ерата на предните котли и горелки ,време е да се върви напред .Относно клиентите дадох ви отправна точка -как на ко да ви мяза котелът . :wink:
Последна промяна от filmatoplo на ср авг 12, 2020 9:03 pm, променено общо 1 път.
Нема, вервай ми!
Българина по богат скоро няма да стане, въпреки, че вдигна летвата относно целевите групи клиенти (ти). Колко са те? Перна един-двама и пак пушляци.
Това е отговор от името на мнозинството (извинявам се, че си позволих!).
Лично аз, минал през тва-онова, през последните 5-6 години, няма как да дойда на твойта, а даже и по далеч мога да стигна.
Очите ми текаха по един Харгаснер, кога си накичвах Боша. Интересното е, че някой плати 20 бондака преди 2 години и го отмаа. Както и мухлясалия Ватерланд у БГ терма миналата година.
Е, къде сме ний, къде са те?! Свят шарен и беден по наще ширини.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на ср авг 12, 2020 9:07 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
:) Много пъти съм казвал ,искам хората да получават добър продукт .Я си представи че ,си изолира каминките и станат тип котли а ко ше кажеш -10 клв,16 клв, а ще предлагаме с кеф нали :wink:
Последна промяна от filmatoplo на ср авг 12, 2020 9:47 pm, променено общо 2 пъти.
ср авг 12, 2020 9:06 pmfilmatoplo написа:
:) Пак ще говорим :wink: Помня парните локомотиви .
Нье, ще пишем до безкрай, щото ни отърва.
Бъдещето не е на пелетите, а ти взривявай влакове. Новите технологии изискват образование и оборудване.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на ср авг 12, 2020 9:16 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14

Тема "избор на пелетен котел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: