ср авг 12, 2020 7:41 pmfilmatoplo написа: Айде Грейко копирай .За мен е престъпление ..пелетните котли на есен да Не са с това качество.Сезирай Гешев!

ср авг 12, 2020 7:41 pmfilmatoplo написа: Айде Грейко копирай .За мен е престъпление ..пелетните котли на есен да Не са с това качество.Сезирай Гешев!
sveto написа:Минималната може да е и един кВвт авг 04, 2020 12:20 pmsveto написа:А Грейко Бижу 16 KW добре ли ще е? Понеже никъде не намирам колко и е минималната мощност.вт авг 04, 2020 11:49 amТрифон П.Трифонов написа: Минималната може и 1кВДали ще работи добре на доста малка система - около 10KW, каквато е моята?![]()
Производителят дава спецификации за които е гарантирано стабилно горене и добро КПД. Добрите тунери слизат доста надолу, но са малко и въпреки всичко с цената на компромиси.
Принципно, колкото по малка е максималната мощност, толкова по надолу ще е и възможната минимална.
ср авг 12, 2020 8:09 pmfilmatoplo написа:Да не ми се налага да чета по форуми, че да ми обясняваш кое бих предпочел, понеже...Ти кое би предпочел -такъв котел ,или допотопните горелки,шнекове,бидони,маркучи ,пушляци.
Под Ти имам предвид всеки.
![]()
ср авг 12, 2020 8:32 pmLazarGanev написа: От гледна точка на сервиз, котел с външна горелка е много по-лесен за обслужване, а пушеците зависят най-вече от комина и качеството на пелетите. През изминалата зима най-големи проблеми имахме с една камина - кофти комин и калпави пелети и кухнята - лисичарник. За всяко жилище трябва да се намери най-подходящия вариант за котелАааа, чакай сега! Те тес работи са ясни и проблем с интелигентния потребител няма. Средностатистическия е друга бира.
ср авг 12, 2020 9:06 pmfilmatoplo написа:Нье, ще пишем до безкрай, щото ни отърва.Пак ще говорим
Помня парните локомотиви .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: