Изолирай колега няма лошо че като си купих инфрачервения термометър и като се качих на таван и ми стана лошо каква разлика м/у фибран залепен/9гр, постлана стъклена вата 12гр и гола плоча 16-17гр

starsel написа:здравейте всички аз да се похваля от една седмица съм с грейко бижу първите впечатления са отлични но ще видим като застудее наесен ще отоплявам 50кв апартамент на втори етаж с 10см изолация колко пелети според вас е необходимо да си закупя.зависи от зимата, колко градуса ще държиш и..... на таваните има ли изолация
bmahob написа:смятам около 22,23градуса отгоре и отдолу се отоплява има живущи и да ми препоръчате откъде да купя пелети подходящи за бижутоstarsel написа:здравейте всички аз да се похваля от една седмица съм с грейко бижу първите впечатления са отлични но ще видим като застудее наесен ще отоплявам 50кв апартамент на втори етаж с 10см изолация колко пелети според вас е необходимо да си закупя.зависи от зимата, колко градуса ще държиш и..... на таваните има ли изолация
starsel написа:Аз топля стара къща в планината, която сега изолирам. Изгорих 3,8 тона. Колегата от Казанлък каза за 700 килограма.ivanovhr написа:В моето съм горил на Трон, Кастамону и на един малък производител не е имало дерт с нито едни. Всички плюеха на Кастамону обаче на мен най ми топлеха те. По калорични са сякаш от другите два, които пробвах.2 тона дали ще стигнат за един сезон
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: