Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:? :) На нейно место какво ще слагаш .
judas - специалист
вт авг 07, 2018 12:30 pmfilmatoplo написа:
:? :) На нейно место какво ще слагаш?
Екоенергия.
filmatoplo - майстор
:) На въглища ли ще пробваш .
judas - специалист
вт авг 07, 2018 5:48 pmfilmatoplo написа:
:) На въглища ли ще пробваш ?
На въглищни пелети и на каквото ми попадне.
вт авг 07, 2018 1:12 pmjudas написа:
вт авг 07, 2018 12:30 pmfilmatoplo написа:
:? :) На нейно место какво ще слагаш?
Екоенергия.
А така. Да го духат спекулантите!
Като напрайш трансфера, направи и нова тема или пиши в някоя от подходящите!
Щях да кажа пак за падишаха, ама често зех да го споменавам.
tihomir123 - специалист
Какви 50 лв ще му давам, аз гледам всичко да е ОК да го не плаша инсталатор, ама ще ме ядоса и ще има проба да забременее! Лошото е, че ще ме съди за издръжка :-D
kotarankat - специалист
Колеги, моля за съвет!
Купих си трипътен на Херц http://herz.bg/index.php?p=27&id=620 и се чудя дали е необходимо да слагам кран на байпаса. До колекторите ми върви ф28 мед, а байпаса ще го направя с ф22.
Другото ми питане е дали да се занимавам да свалям главата на горелката, понеже има пъкнатини по заварките отпред. Горелката е РБ20 в гаранция, котлето ми е Експерт 20 чисто пелетно!
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?i ... 24011z.jpg

Благодаря предварително на включилите се!
milenskior - специалист
Моето мнение е да сложиш кран на бсйпаса, защото въпреки че Херца е с пълно отделяне, то най-вероятно в повечето случаи няма да е напълно затворил и не е лошо да имаш кран да си регулираш потока, а и освен това ако искаш да си почистиш патрона на трипътния или филтрите (според мен е хубаво да имаш 2 филтъра) и нямаш кран ще трябва да точиш цялата система
LazarGanev - "Велик майстор"
Кран сложи, но за горивната камера не се притеснявай.
n.ganev - майстор
tihomir123 написа:
Какви 50 лв ще му давам, аз гледам всичко да е ОК да го не плаша инсталатор, ама ще ме ядоса и ще има проба да забременее! Лошото е, че ще ме съди за издръжка :-D
Ами като купуваш се интересуваш.
Например си купуваш климатик, да с гаранция е но за профилактика се плаща иначе гаранция - Йок. Купуваш нова кола, на определени километри - преглед, подмяна на масло ама някои неща се заплащат, е и тук е така - купуваш горелка след една година профилактика от оторизирани лице иначе втора година Йок гарантира - изискване на производителя
Последна промяна от n.ganev на ср авг 08, 2018 7:30 pm, променено общо 1 път.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: