Най - вълнуващия въпрос зимно време.
judas - специалист
ср авг 08, 2018 2:15 pmn.ganev написа:
...и тук е така - купуваш горелка след една година профилактика от оторизирани лице иначе втора година Йк гарантира - изискване на производителя
Аз това за профилактиката не го знаех до онзи ден. Ти казваш ли го на клиента?
LazarGanev - "Велик майстор"
В гаранционната карта го пише
n.ganev - майстор
Освен, че го пише в гаранцията го казвам на всеки защото Аман от Осеменители и такива дето искат да ми стават Бащи - не че ми пука ама ядат Шапката на Дядо Коледа или хурката на Баба Марта.
Ай Наздраве
andy_forresite - майстор
Откакто търсих човека, който поиска 200 лева в деня на монтажа и дори не благоволи да провери за какво звъня, се отказах от продължаване на гаранцията. Черпих го сладолед, заведох го с колата си до място, където да се срещне с някакъв мъж и не помня вече какво още се случи, накрая 200 лева. Монтаж на шнек - 50 лева. С моя винтоверт и при положение че му държа шнека трябва да се завие един винт. Още тогава реших - каквото и да се счупи ще си го купя и ще се подменя. Ако аз не мога ще намеря някой който може. Профилактика преди паленето след 2 месеца от мен. Каквото направя
това ще е. На климатика също отказах посещение като чух колко пари трябва да дам. При единствен мижав източник на доход от РЗ на трудов договор просто нямам друг начин. Не се опитвам да е*а дявола във въздуха и не съм скръндза. Това е положението.
ср авг 08, 2018 7:38 pmn.ganev написа:
...
Ай Наздраве
Наздраве дряновски,
Живна нещо, последно време, у форума.
Няма ли да минаваш насам, брата да видиш? Се пак, време за разпускане е.
Тва лято, напук на съвети и препоръки, дето други години спазвах, Горелкото ми е изключено от мрежата за ниско напрежение. То за тва допринесе и пословичният ми мързел и несравнима немарливост, но смятайки себе си за широко скроена снобарска особа, не си мръднах маникюра в посока .........забрайх си тънката мисла.
Та, като му дойде времето, ще похваля още веднъж горнооряховското изделие или ще си купя новата шаренийка с вирелесчето, от варненските им партньори.....бе ши напрая кот тряба.
Някой да не си помисли, че съм богат. Завистта е безсмислена, GTRа пред нас само ще я натренира допълнително.
filmatoplo - майстор
:wink: Бат ви Ганя хич не му дреме :partyman:
gnt69 - майстор
ср авг 08, 2018 8:37 pmТрифон П.Трифонов написа:
Тва лято, напук на съвети и препоръки, дето други години спазвах, Горелкото ми е изключено от мрежата за ниско напрежение. То за тва допринесе и пословичният ми мързел и несравнима немарливост, но смятайки себе си за широко скроена снобарска особа, не си мръднах маникюра в посока .........забрайх си тънката мисла.
И аз тъй като тебе ме мързи и с какво облекчение прочетох че по хубаво било да не се чистят пролетта горелките и котлите защото пепелта пазела. Иначе моята си я държа включена даже миналата седмица я припалих че трудно се движеше почистващия механизъм. Вдигна 70 градуса и я изгасих, ръчката с турбулаторите започна да се движи по лесно че с тия дъждове. :partyman:
tihomir123 - специалист
Профилактиката е много важна, друг е въпроса на дистрибутора дали му се занимава.
Rumen89 - специалист
Каква прафилактика се прави? Може ли някой да деде линк или повече информация за новото управление. П. Трифонов ще ме извиняваш ама много спамиш темата!
judas - специалист
вт авг 07, 2018 11:20 amjudas написа:
Продавам РБ20 на 3 сезона.
Опитах се, но не мога да кача снимка в действие със слънчоглед.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: