ср авг 08, 2018 2:15 pmn.ganev написа: ...и тук е така - купуваш горелка след една година профилактика от оторизирани лице иначе втора година Йк гарантира - изискване на производителяАз това за профилактиката не го знаех до онзи ден. Ти казваш ли го на клиента?
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
judas
- специалист
15644 мнения в "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB"
LazarGanev
- "Велик майстор"
В гаранционната карта го пише
andy_forresite
- майстор
Откакто търсих човека, който поиска 200 лева в деня на монтажа и дори не благоволи да провери за какво звъня, се отказах от продължаване на гаранцията. Черпих го сладолед, заведох го с колата си до място, където да се срещне с някакъв мъж и не помня вече какво още се случи, накрая 200 лева. Монтаж на шнек - 50 лева. С моя винтоверт и при положение че му държа шнека трябва да се завие един винт. Още тогава реших - каквото и да се счупи ще си го купя и ще се подменя. Ако аз не мога ще намеря някой който може. Профилактика преди паленето след 2 месеца от мен. Каквото направя
това ще е. На климатика също отказах посещение като чух колко пари трябва да дам. При единствен мижав източник на доход от РЗ на трудов договор просто нямам друг начин. Не се опитвам да е*а дявола във въздуха и не съм скръндза. Това е положението.
това ще е. На климатика също отказах посещение като чух колко пари трябва да дам. При единствен мижав източник на доход от РЗ на трудов договор просто нямам друг начин. Не се опитвам да е*а дявола във въздуха и не съм скръндза. Това е положението.
Трифон П.Трифонов
- майстор
ср авг 08, 2018 7:38 pmn.ganev написа: ...Наздраве дряновски,
Ай Наздраве
Живна нещо, последно време, у форума.
Няма ли да минаваш насам, брата да видиш? Се пак, време за разпускане е.
Тва лято, напук на съвети и препоръки, дето други години спазвах, Горелкото ми е изключено от мрежата за ниско напрежение. То за тва допринесе и пословичният ми мързел и несравнима немарливост, но смятайки себе си за широко скроена снобарска особа, не си мръднах маникюра в посока .........забрайх си тънката мисла.
Та, като му дойде времето, ще похваля още веднъж горнооряховското изделие или ще си купя новата шаренийка с вирелесчето, от варненските им партньори.....бе ши напрая кот тряба.
Някой да не си помисли, че съм богат. Завистта е безсмислена, GTRа пред нас само ще я натренира допълнително.
filmatoplo
- майстор

gnt69
- майстор
ср авг 08, 2018 8:37 pmТрифон П.Трифонов написа: Тва лято, напук на съвети и препоръки, дето други години спазвах, Горелкото ми е изключено от мрежата за ниско напрежение. То за тва допринесе и пословичният ми мързел и несравнима немарливост, но смятайки себе си за широко скроена снобарска особа, не си мръднах маникюра в посока .........забрайх си тънката мисла.И аз тъй като тебе ме мързи и с какво облекчение прочетох че по хубаво било да не се чистят пролетта горелките и котлите защото пепелта пазела. Иначе моята си я държа включена даже миналата седмица я припалих че трудно се движеше почистващия механизъм. Вдигна 70 градуса и я изгасих, ръчката с турбулаторите започна да се движи по лесно че с тия дъждове.

tihomir123
- специалист
Профилактиката е много важна, друг е въпроса на дистрибутора дали му се занимава.
Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература