Тая версия 1.8/1.4 нещо не седи мирна -отново дисплей който въобще не свети
.

нед окт 14, 2018 9:57 pmfilmatoplo написа: Тая версия 1.8/1.4 нещо не седи мирна -отново дисплей който въобще не светиВ Грейко няма грешка..
нед окт 14, 2018 10:38 amgnt69 написа:Прави ги,всички нафтови котли,промишлени с хоризонтални димогарни тръби ги имат. Според мен са по-добрият вариант от пружините. Имам предвид да махнеш пружините и да сложиш спирални шини . Защото ако ги сложиш в пружините много лесно ще се задръстят димогарните тръби .нед окт 14, 2018 10:28 amТрифон П.Трифонов написа: Как така омазан? С ко си го омазал Бошовеца, че и аз да плясна моя?Как с какво със слънчоглед. Моето е Грейко 20. Въртят ми се едни мисли в главата да му сложа и шини за турбулатори вътре в пружините поне на единия ход, ама на кой на втория или на третия. Днес като чистя ще видя какво е останало като размер в пружините и ще направя 4 шини завити за проба. Някой правил ли е нещо подобно.
пон окт 15, 2018 1:28 pmandy_forresite написа: И от 2 мм ще стане без да се деформира от тази температура. 130° въобще не е много. И на 200 няма да мръдне.И аз тъй си мисля от 2-3 мм шина. Клапа за тягата имам ама е в един кашон, бях я сложил по едно време ама не можах да видя ползата от нея и я махнах.
Ти имаш ли регулатор за тяга? Мисля че с него няма да извлечеш кой знае каква полза с такива шини.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: