Най - вълнуващия въпрос зимно време.
dios - напреднал
Значи питането ми е следното,ще правя къща на кучето от тухли изолация и т.н.Става дума за отоплението искам да сложа подово но досега не съм правил такова та няма да ми дойде в повече опитът на някой.Площа е 2х3 метра бетонна плоча стените от тухли имам идея да пусна резервно в стените.Ако може някой да да даде идея за подовото,марка някакви особености при монтажа ще черпя
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Are you crazy boy? Каква марка ти е кучето и на каква географска ширина се намира?
dios - напреднал
гр.Валдес Аляска
asinka - специалист
Доколкото зная кучетата в Аляска са доста добре приспособими към студа и снега :lol: нали ?
Да не го поизнежеш с това подово, а?

Прикачен файл

Diana_Moroney.jpg
Diana_Moroney.jpg (36.94 KиБ) Видяна 5054 пъти
Последна промяна от asinka на ср юли 23, 2008 1:11 pm, променено общо 2 пъти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Не мъчи животното с бетони.
Веднъж ще се случи авария и ще загине.
Господи, колко мъка има по тоя свят, Господи!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
И неприспособено куче ще се справи, ако не му се пречи. На завет, в малко по обем помещение, то само си излъчва нужната топлина. Стайните кучета не развиват зимната си козина и като излязат повънка настиват. Абе, секви идиотски вмешателства в естествения ход на нещата има.
asinka - специалист
n_a, имам усещането, че момчето ни е пуснало на пързалката :? :? :roll:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Надявам се. Инак е боезнено тъпо :-). Пързалка е кеф, все пак.
dios - напреднал
Леле досега научих повече за естествените неща отколкото за подовото.А между другото въпросът ми беше простичък,как се монтира.А иначе ,,разбирам от всичко и сея акъл,,е доста разпространено та свиквам вече.Кучето е китайско качулато няма козина.
W123 - специалист
Абе щях да предложа отвън да се направи с 10см ЕПС и сайдинг от дъски,вътре вата и картон на конструкция,долу сух под с поне 15см перлитена посипка и ПВЦ врата,но като замислих може да има конденз на дограмата и за това мей е по-добре дървена врата с троен пакет понеже да влиза поне малко въздух да не се задуши кучинцето горкото...
dios написа:
...Кучето е китайско качулато няма козина.
Аааааа,абе човек как ще го изкараш вън това кученце бе...

Тема "Малко по интересен въпрос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: